Wie zijn wij


Golf & Country Travel

Golfreizen voor levensgenieters!
Golf & Country Travel  is opgericht door Marlies Nelissen – van Duin (1964). Haar motto: kan niet of lukt niet bestaat niet! Met een beetje creativiteit & doorzettingsvermogen krijg je wat je voor ogen hebt. Marlies werkte 20 jaar in de reisbranche, haar specialiteit is productmanagement en weet als geen ander hoe belangrijk het is om de ideale toplocatie te hebben gevonden voor een ontspannen vakantie!

Golf & Country Travel is voor haar passie vanaf het eerste moment!
Als reizen een passie is & de golfsport meer is dan een hobby alleen, wat is er dan mooier om een reisorganisatie te runnen waarin deze 2 ingrediënten samen komen.
Of het nu gaat om een inspirerend, culinair weekendje weg, een weekje relaxen op een zonovergoten golfbestemming, de locaties uit het programma van Golf & Country Travel zijn persoonlijk door haar uitgekozen.

Waarom Golf & Country Travel?
Golf & Country Travel levert golfreizen op maat! Al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen zorgt ervoor dat wij onszelf een golfspecialist pur sang durven te noemen. Wij gaan professioneel te werk, waarbij het inventariseren van uw wensen een eerste criterium is voor het verzorgen van uw golfreis op maat. Vanaf het eerste contact met Golf & Country Travel spreekt u met uw persoonlijke adviseur, zij verzorgt uw reis en ook na thuiskomt blijft zij zonodig tot uw beschikking. Dus ook zaken na uw reis worden door dezelfde adviseur met u afgehandeld, uitleg is dus overbodig!

Privacy
Bij een volgende golfreis of arrangement hebben wij uw gegevens zoals hcp, maar ook gegevens voor het boeken van vluchten of autohuur onder 1 knop beschikbaar. Wel zo makkelijk dat u niet opnieuw uw gegevens aan ons moet doorgeven. Uiteraard staan wij borg voor uw privacy en worden uw gegevens niet aan derden doorgegeven.

Verzorging tot in de puntjes!
Persoonlijke aandacht staat bij ons in een hoog vaandel, en voor onze klanten zijn wij 24-uur per dag bereikbaar. Elke bestemming is persoonlijk door ons bezocht voordat het in ons programma wordt opgenomen. Het reserveren van starttijden is een tijdrovende en soms logistieke aangelegeneheid, wij nemen dit graag uit handen en zien het als een onderdeel van uw reservering. Evenals het reserveren van vluchten of autohuur, wij zoeken altijd de naar de best beschikbare opties en aantrekkelijke prijzen.

Aanbiedingen
Wij hebben dagelijks contact met onze hotels en golfbanen en zijn dus als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen. Kijk in de rubriek ‘Aanbiedingen’, abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief of meldt u aan via Facebook en/of Twitter.

Golf & Country Travel in de pers

Aangesloten bij IAGTO
Golf & Country Travel is aangesloten bij IAGTO opgericht in 1997, wat staat voor International Association of Golf Tour Operators. Het is een wereldwijd netwerk van golftouroperators, hotels & golfbanen. Het biedt financiële zekerheid voor alle aangesloten touroperators en haar klanten. Jaarlijks wordt door hen de International Golf Trade Market georganiseerd, hier komen vertegenwoordigers van hotels, golfbanen van alle belangrijke golfbestemmingen wereldwijd bij elkaar. Tevens initieert de IAGTO onderzoeken om trends en ontwikkelingen in de golfmarkt in kaart te brengen. Daarnaast ontvangen wij wekelijks een overzicht van nieuwe locaties en golfbanen, maar ook de laatste aanbiedingen & specials wereldwijd. Golf & Country Travel zal haar klanten hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn!.

Een recensie van “Wie zijn wij”

  1. Jos Gobbels

    Gehele manier van klantgerichtheid spreekt me aan daarom ga ik proberen om mijn shortbreak die ik vanaf 3 juni a,s wil plannen bij jullie kan reserveren !

    12 mei 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Travel

Contact gegevens
Golf & Country Travel
Slapershaven 10
1621 BK  Hoorn NH
Nederland

Internet: www.golfandcountrytravel.nl
Email: info@golfandcountrytravel.nl

Tel.nr.: (+31) 0229 – 840888
Mobiel: (+31) 06 – 14592148

KvK Alkmaar: 370.93.575
BTW: NL173375996B01
Bank: Rabobank Hoorn 35.41.61.725
IBAN: NL58 RABO 0354.1617.25

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag 09.30 uur – 17.00 uur
Buiten kantoortijden alleen bereikbaar voor noodgevallen op mobielnummer: (+31) 06 -14592148. Ook bereikbaar vanuit het buitenland.