Schotland “The Home of Golf”

Uniek Schots – Facinerend – Historisch & Heel veel Golfbanen ”  

Uniek Schots – Facinerend – Historisch & Heel veel Golfbanen ”

Moeten wij de vraag nog stellen, waarom golfen in Schotland?!
Waar zullen we beginnen?

5 ongelooflijke mooie regio’s om te bezoeken, en allemaal met totaal uiteenlopende karakters!
Toegankelijk per vliegtuig of rechtstreekse overtocht van uit Nederland en België
Uniek Schots, genoeg te zien en te doen; facinerende historische locaties, intrigerende culturele attracties en evenementen, geweldige keuzemogelijkheden wat betreft shoppen en veel, heel veel Golfbanen!
Nooit ver weg van het geweldige buitenleven; met o.a. fly fishing, kleiduif schieten of Hickory Golf
Waar anders kun je de Highland Games bijwonen, uitkijken over een Nationaal Park of kiezen uit 30 golfbanen op een uur rijden vanaf de stad?
 

EAST LOTHIAN

East Lothian op slechts 30 minuten van  Edinburgh is een van Schotlands beste Golf regions, met 22 golfbanen biedt het alle uitdagingen voor golfers van elk niveau!
De meest bekende banen van  Scotland’s Golf Coast – zijn Dunbar, North Berwick, Gullane en The 2013 Open Championship course Muirfield & Musselburgh welke gerekend kan worden tot 1 van de oudste banen ter wereld, waar al sinds 1672 gespeeld wordt!

ST. ANDREWS

Home to the world famous Old Course, er zijn nog eens 10 andere golfbanen rondom St. Andrews de een nog mooier dan de ander! The New Course is meer dan 100 jaar oud en ontworpen door the legend Old Tom Morris, welke 4 keer de Open heeft gewonnen en ontwerper is van de fameuze golfbanen Muirfield, Carnoustie and Royal Dornoch.

Edinburgh History & Golf Arrangement

Edinburgh is een van de meest historische steden en gateway naar Schotland.
Combineer een 4-daags verblijf in Edinburgh’s Old Town in een hotel naar keuze van eenvoudig – comfortabel tot 5 sterren de luxe met 3 rondes golf op de vele banen rondom St. Andrews Dundonald Golf Club.

WEST COAST

In Ayrshire & Arran liggen een paar bijzondere golbanen, inclusief Prestwick Golf Club waar in 1860 de vermaarde The Open is begonnen. Onlangs hebben wij dit prachtige gebied mogen bezoeken, via Glasgow Airport bent u binnen 40 minuten bij het legendarische Troon,  en Western Gailes , iets verder ligt het geweldige Ailsa Golf Course. Wij bieden aan de West Coast verschillende hotels aan en maken graag een voorstel op maat!

ABERDEENSHIRE

Aberdeen City heeft een enorme golf geschiedenis en biedt meer dan 50 golfbanen, inclusief een aantal bijzonder mooie links courses maar ook prachtige parkland banen. Royal Aberdeen is de 6de oudste golfbaan van de wereld en in 2014 is hier de Schotse Open gehouden. Andere prachtige banen zijn Golf Murcar, Fraserburgh Golf & Trump International mag niet aan uw lijst van ultieme banen ontbreken.

THE HIGHLANDS

The Scottish Highlands is een van de meest besproken bestemmingen onder de golfers – Royal Dornoch Golf Club behoort tot de TOP 20 van de wereldlijst. Daarnaast biedt Nairn Golf Club een prachtige afwisseling terwijl Castle Stuart Golf Links bekend is geworden door befaamde Scottish Open. Whisky Proeverij & Fly Fishing buiten het reserveren van starttijden op de verschillende golfbanen, helpen wij u graag verder met het organiseren van uw reis naar Schotland. Wilt u een Whisky proeven of een halve dag Fly Fishing ervaren, wij maken graag uw arrangement op maat!

Accommodatie

Wat is er beter dan ontwaken in een herenhuis in de stad, een cottage op het platteland of een kasteel waar u zich laat verwennen door de heer des huizes met een uitgebreid Schots ontbijt! In Schotland kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende soorten accommodaties, wij adviseren u graag vanuit onze eigen ervaringen! 

Restaurants

Graag adviseren wij u over leuke restaurant’s met locale gerechten in samenwerking met onze agent welke altijd op de hoogte is van de laatste “places to stay” voor verse vis en typisch Schotse lekkernijen.

Informatie
Vraag naar de verschillende mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op voor Golfarrangementen en/of rondreizen op maat!
maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:00 uur op 0229-840888 of per e-mail info@golfandcountrytravel.nl

Meer informatie?

  golf & country arrangement 

       Reissom op basis van maatarrangement naar keuze:

       - 4 of 5-daagse Golfarrangementen
       - 8-10 of 15 daagse Golf Fly & Drive Schotland
       - Maatarrangementen op verschillende golfbanen
       - Maatarrangement in verschillende regio’s
       - Mogelijkheden tot Fly Fishing
       - Incl. bezoek aan het Britsh Golfmuseum
       - Incl. ‘walking tour’ Old Course – St. Andrews
       - Incl. restaurant tips

       Vraag naar onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op voor rondreizen op maat!
       Maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:00 uur op 0229-840888.

        Reserveringkosten

        Eenmalig € 35, - per factuur

recensie van 'Schotland “The Home of Golf”

-