Romantik Golf & Wellnesshotel Deimann*****  Schmallenberg - Noordrijn Westfalen - Duitsland 

4-daags Golfarrangement vanaf € 475,- p.p.
3,5 uur reistijd vanaf Utrecht

Op slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt nabij de bekende plaatsen Winterberg en Willingen dit heerlijke hotel op een prachtige locatie in het Rothaargebergte.
 in het dorpje Winkhausen, dat 5 kilometer van de grotere plaats Schmallenberg vandaan ligt en tot dezelfde gemeente behoort.

Een verblijf bij het Luxe 5 sterren Romantik Golf- und Wellnesshotel Deimann betekent optimaal genieten van wellness en luxe in het Hochsauerland.
Het hotel heeft niet voor niets Wellness in zijn titel met maar lieft 3700m2 uitgebreide Wellness Center biedt het uitgebreide voorzieningen.
Voor een heerlijk diner kunt u in het restaurant of op het terras kiezen uit verfijnde gerechten uit de regio en natuurlijk bijpassende wijnen.
De gezellige bierkelder van het hotel is traditioneel ingericht naar de streek en biedt verschillende regionale bieren.

Wellness

Vanuit de wellnessoase heeft u uitzicht op de grote tuin, terwijl u er geniet in een van de sauna's, zoals een Finse sauna en biosauna. Ook is er een fitnessruimte, binnenzwembad, buitenzwembad dat het gehele jaar gebruikt kan worden, een tecaldarium, een rustruimte en zijn er stoombaden, aroma- en Kneippbaden en ligstoelen.

Golf

Golfclub Schmallenberg In de prachtig gelegen Panorama Golf Club Schmallenberg geniet u van onbeperkt golfplezier met bijna eindeloze speelmogelijkheden!
Het biedt de gasten een 27-holes kampioenschapsbaan (drie 9-holes deelbanen), een 6-holes oefenbaan, driving range en uitgebreide oefenfaciliteiten

LEUK: uw aangelijnde hond vergezelt u graag op uw ronde!!

Een uitgebreid golfarrangement

Ga lekker golfen, ontspan in de SPA in het landhuis en sluit de dag af met een heerlijk gastronomisch menu - golf, wellness en culinaire hoogtepunten kunnen zo heerlijk gecombineerd worden tijdens uw Golfvakantie in het 5-sterren romantische & wellnesshotel. In onze arrangementen hebben wij perfect op elkaar afgestemde combinatiepakketten voor u - vraag ernaar!

Meer Informatie?

  GOlf & COuntry arrangement 

        Reissom v.a. € 475, - p.p.

        Inclusief:

       -  3 nachten in een 2-persoonskamer 
        - 3 x ontbijt
        - Wellness
        - 2 x greenfees

        Wij adviseren voor elke baan vooraf een buggy te reserveren! 

        Reserveringskosten

        Eenmalig € 35, - per factuur

recensie van 'Romantik Golf & Wellnesshotel Deimann*****  Schmallenberg - Noordrijn Westfalen - Duitsland'

-