Reviews Golf & Country Travel

E. van der Zee 

Geachte mevrouw Nelissen, 

Het is goed dat u naar onze ervaringen vraagt en ik begrijp dat u uw aanbod voortdurend toetst. Wij zijn zeer tevreden over il Castelfalfi in het prachtige Toscane, het is een top product met zeer professionele en bovenal vriendelijke service. Wij hebben diverse keren goed gedineerd in de verschillende restaurants en geluncht bij het zwembad, alle keren meer dan goed! 

De golfbaan is beslist uitdagend en in goed conditie, het was een goed idee om vooraf buggy's te reserveren. Die hebben wij gebruikt vanwege de steile hellingen en de grote afstanden tussen de holes in. 

Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van onze golfreis!

Met vriendelijke groet Erik van der Zee 

P. Prinsen 

Beste Marlies

Het was een heerlijke trip naar Hotel Camiral in Noord Spanje.

Het hotel is uitstekend, met ruime mooie kamers en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben er een keer gedineerd, was prima!  Daarnaast ook heel geod gegeten in Vila Mas, Taverna del Mar, Sa Marinada en Sinofos. De PGA Golfbanen zijn fantastisch zowel de Tour als de Stadium Course zijn top.  Emporda Links vond iedereen de minste baan, maar dat had vooral te maken dat de teeboxen en fairways niet zo goed onderhouden waren. Wij denken dat dit door de Corona lock-down is gekomen, hopelijk is er snel herstel van deze baan. RCG El Prat was ook alweer zo geweldig, wat een mooie oude en zeer goed verzorgde baan echt een super afsluiting van deze reis. Kortom wij hebben het enorm naar ons zin gehad. 

Dank je voor de organisatie en nu maar hopen dat wij volgend jaar eindelijk naar Schotland kunnen!  Vriendelijke Groet Patrick 

P. Roscam Abbing

Beste Marlies

De trip was een groot succes ondanks het matige weer op woensdag en donderdagochtend. Hotel Molenbos op Texel is prima en ondanks de corono maatregelen hebben wij daar ook prima en gezellig kunnen eten.  De golfbaan lag er goed bij en daar hebben wij 2 heerlijke dagen gespeeld. Ook Golfbaan Dirkshorn weer aan wal is een leuke baan en ook hier was de catering prima. Je hebt alles goed geregeld! Iedereen was enthousiast. Met vriendelijke groet Pieter Roscam Abbing 

R. van Zonneveld 

Ha Marlies, Bij deze laat ik je weten dat wij het enorm naar onze zin hebben gehad in Ierland. Hotel was goed en de 4 Links Courses waren prima! Deer Park viel tegen, eigenlijk beetje saai en te gemakkelijk - de baan was wel goed verzorgd. Verder ook de complimenten over de vervoerder, altijd volgens schema en goede chauffeurs. Zelfs zo dat de laatste met ons op de laatste dag heeft meegelopen en onze Caddy was, hoe leuk is dat!  Namens mijn vrienden bedankt voor de organisatie en wellicht tot een volgende keer - Groet René

R. Imhof

Wij zijn net terug uit Spanje en hebben een fantastische Golfreis naar PGC de Catalunya gehad. Super hotel en prachtige banen. Met name een complimentje aan de chauffeur van de transfer die  gisteren een uur eerder kwam omdat hij de fils naar het vliegveld had gezien. Daarom waren wij wel op tijd op het vliegveld. Dank voor het regelen en graat weer tot de volgende keer. Reinoud 

b. bogaert

Beste Mevr. Nelissen,

iedereen was tevreden over afgelopen weekend.

je organisatie en boekingen liepen vlekkeloos.
we waren gecharmeerd door kasteel Daelenbroeck zowel van de kamers als van kwaliteit diner.

gisteren was het weer zeker geen meevaller.
sommigen hebben nog 9 holes geprobeerd.
van secretariaat hebben we een 9 holes greenfee ontvangen om later te spelen.

was een geweldig weekend voor iedereen, waarvoor onze dank aan je
voor je bemiddeling en inzet.

tot een volgende keer
Boudewijn Bogaert 

n. planje 

Beste Marlies ,

Afgelopen dinsdag 20 februari zijn we weer teruggekomen op Nederlands grondgebied na een lange en vermoeiende reis van 11 uur en 45 min !
Dus even tijd nodig om te acclimatiseren en te wennen aan de andere temperaturen !! Van 30 graden terug naar – 5

Samenvatting reis :

Heerlijke vakantie gehad in Zuid Afrika en alles is naar wens verlopen .

– Aankomst op dinsdag 6 febr 2018 Cape Town .

Chauffeur van Cabs Car Hire stond te wachten bij aankomst op de airport en heeft ons veilig naar het Radisson Red Hotel aan het V&A Waterfront gebracht .
Prima keuze om dit zo te organiseren. Reis is vermoeiend en links rijden is toch even wennen.
Hotel Radisson Red is een echte aanrader . Prima 4 sterren hotel , modern, goed ingericht , heel apart alle kleuren van het hotel ,is echt knal rood, vriendelijke mensen , veel jonge gasten ,maar ook van onze leeftijd, ligging uitstekend, prima bedden ,geen probleem met watervoorziening ,’s avonds veilig rondwandelen, veel restaurants, wel erg druk met toeristen . Al met al een prima betaalbare locatie en goed punt van vertrek naar bezienswaardigheden.
4 nachten is lang genoeg

– Vertrek naar Simons Town : The Grosvenor Guesthouse
Deze B & B was even wennen , ligt enigszins achteraf, aan een doodlopende weg , entree onopvallend voorzien van een smal poortje ,je weet niet goed waar je terecht komt .Ontvangst matig , de man wist niet goed wat hij met ons aan moest en kan dus beter .
Uiteindelijk kwamen we via veel trappen en klimwerk in onze kamer . Zag er goed uit , met balkon en uitzicht op de marine haven. Kwaliteit kamer Executive Suite is een te luxe benaming voor wat geleverd wordt .
Door watergebrek ,was er een plastic teil met emmer in de douche geplaatst om ” waswater” te gebruiken voor doorspoelen toilet !!! Badkamer voor de executive suite erg sober. Past niet bij elkaar .
Ontbijt goed en de gastvrouw heeft niet teveel aandacht voor de gasten.
Pinguïn kolonie was erg leuk , omgeving naar Kaap de Goede Hoop bijzonder . Al met al de moeite waard .
Twee dagen lang genoeg
Golfbaan Steenberg uitstekend georganiseerd en de moeite waard . Aanrader

– Vertrek naar Franschhoek : L’ Hermitage
Deze B & B was een eye opener t.o.v. de vorige .
Gastvrije ontvangst , uitstraling van een klein kasteel , heerlijke omgeving , de kamer Superior Luxury Suite was super de luxe . Bijzonder genoten van Hotel , vriendelijke mensen , uitstekend ontbijt , helaas de menu kaart sober en leverde niet de gewenste kwaliteit , eenmaal gedineerd , Franschhoek kent vele restaurants en is een gezellig dorp met kunstverkopen.
L’Hermitage is een absolute aanrader.
Golfbaan Pearl Valley , leuke golfbaan . De temperatuur was die dag 38 graden !!!! beetje teveel van het goede
Prima verblijf en aan te raden

– Hermanus Boutique Guest House
Super ontvangst door een zeer vriendelijke vrouwelijke manager , geweldige kamer aan de voorzijde en van alle gemakken voorzien , we kregen champagne gebracht op onze kamer vanwege ons 10 jarige huwelijk, ontbijt was super . Dit Guest House is een echte aanrader .
Hermanus is erg toeristisch , ’s avonds waren de restaurants druk bezet , helaas minder van kwalitatief niveau .
Omgeving mooi en er wordt veel gewandeld . In de avonduren wordt geadviseerd met de auto te gaan , alleen aan de boulevard controle door de security.en kan wel gewandeld worden tot 22:00 u
Arabella is een super golfbaan en hebben nog een extra greenfee bijgeboekt .

– Teug naar Cape Town
Laatste 2 dagen .
RadissonRed wederom prima , door het tweede bezoek in korte tijd kregen we een gratis update van de kamer . Uitermate vriendelijk personeel ,zeer behulpzaam en correct .

Ervaringen met auto .
Aankomst prima , vertrek en aflevering levert problemen op .

Waarom :
Wij zijn mensen van op tijd komen en dus vooral ook naar het vliegveld . Cape Town is een drukke stad en het is een klein half uur rijden naar het vliegveld. We hadden besloten op tijd te vertrekken 19:30 u naar het vliegveld , auto inleveren , inchecken en eten , vervolgens wachten vertrek naar Nederland .
Aankomend bij het vliegveld en de aanwijzingen van locatie inleveren volgend ,kwamen we terecht in een doolhof van autoverhuur bedrijven . Een behulpzame beheerder van het terrein gaf aan dat Cabs Car Hire daar geen plek heeft !!! Tonny heeft telefonisch contact opgenomen met Cabs en kreeg het advies maar naar Park 1 te gaan , auto met toegangskaart te parkeren , sleutel in auto ,en vervolgens naar de luchthaven te lopen .
Cabs had geen chauffeur ter beschikking om de auto van ons over te nemen omdat het de bedoeling was dat we pas om 22:00 uur aanwezig zouden zijn !
Onplezierige ervaring met het afleveren van de auto . We hebben foto’s genomen van waar de auto geparkeerd stond en ook van het uiterlijk van de auto . Immers er was geen persoonlijke overdracht .
Het kan toch niet zo zijn dat het autoverhuur bedrijf bepaalt hoe laat je op de airport moet/wil zijn .
Overigens heeft de auto het prima gedaan en was groot genoeg .

Advies : maak duidelijke afspraken en vooral niet in tijd waar de auto afgeleverd moet worden .
Locatie van aflevering was onduidelijk : Drop off station – Dropoff Zone – Domestic Departures . Als je komt aanrijden is dit niet te vinden

Was een heerlijke tweede reis naar Zuid Afrika .

Onze volgende bestemming zal een ander land worden .

Vertrouwend dat onze ervaringen een meerwaarde zullen opleveren voor mensen met gelijksoortige plannen .

Met hartelijke groet en tot een volgende keer ,

Tonny Duisters en Noor Planje

m. debets 

Hallo Marlies,
Wij hebben genoten van onze reis door Thailand en het heeft voldaan aan onze verwachtingen.
Wat een prachtig land, wonderschoon, indrukwekkend en fantastisch golf.
De organisatie was perfect, iedereen stond op de afgesproken tijdstippen klaar, en alle chauffeurs en gidsen waren enorm vriendelijk en leverden zeer goede service.
Wij hebben vanaf het begin tot het einde een heerlijke vakantie gehad.

Als er mogelijk iets verbeterd kan worden:
De hotelkamer in Bangkok viel tegen. Het hotel ligt op een prachtige plek aan de rivier, maar onze kamer keek uit op lelijke gebouwen, en had nauwelijks een balkon. (Er kon geen zitje op en dat stond er dus ook niet) Het balkon was echter wel toegezegd, dus verwachtte wij dit wel. Ons verblijf was gelukkig daar maar kort.

Bij de andere hotels was dat helemaal goed, de kamers en het uitzicht.
Bij de rondtoer door Hua hin op een woensdag was het koninklijke paleis gesloten(alleen op woensdag)

Met hartelijke dank voor het perfect regelen van onze reis,
Met vriendelijke groeten,
Marlies en Nico Debets

j. mooij

Hey Marlies,

Tripje naar Noord-Ierland – Lough Erne Resort was prima en we hebben het gelukkig droog gehouden met het spelen.Het hotel en de mensen zijn zeer gastvrij! Als je nogmaals mensen hebt die Lough-Erne willen boeken, dan zou ik ze wel adviseren twee keer de Faldo course te spelen!
Deze golfbaan is echt zeer mooi terwijl de andere baan een leuke maar zeker geen speciale parkland baan is. Verder weer top geregeld met vervoer !! Onze complimenten en dank hiervoor.

r. l.

Dag Marlies,

Ik wil je graag even laten weten dat onze golftrip naar Stromberg een groot succes was.
Golfhotel Stromberg was prima en voldeed geheel aan onze wensen, goede kamers, erg vriendelijk personeel en uitstekend eten.
De golfbaan van het hotel is beduidend minder, daarentegen is de golfbaan Nahetal uitstekend, een echte aanrader.
Exact drie kwartier rijden van het hotel, dit is acceptabel mede door de prima golfbaan, ook het tochtje zelf is de moeite waard.
Wel is het zo dat je met een groep(je) moet zijn, met zijn tweetjes lijkt het me iets te massaal.
Kortom: een aanrader om hier met een groep 4 nachten te verblijven.
Tot wederhoren.
Groetjes R.L.

janine

Beste Marlies,

Mijn dochter en ik hebben genoten van het tripje naar Genk. Hotel Residence Stiemerheide is goed, de kamer was wat klein. Maar het restaurant was uitstekend. Ook aan het gluten-dieet was veel aandacht geschonken.
Van de golfbaan Spiegelven hebben we genoten en de lessen waren zeer leerzaam en plezierig.
Kortom we kijken terug op een heerlijke vakantie.

Met dank en tot een volgende keer,
Vriendelijke groeten,
Janine

c. hink

Beste Marlies,

Wij hebben heerlijk genoten tijdens ons verblijf in het Gräflicher park in Bad Driburg. Een heel erg mooi hotel in een prachtige omgeving! Ook de golfbaan was erg mooi.

Bedankt!

Hartelijke gr. Michel en Claudia Hink

p. staadegaard 

Hoi Marlies,
Bedankt voor je mail. Erg genoten op Mallorca, van de banen en de locatie. Goed geregeld!! Mooie banen, vooral Golfbaan Alcanada, waarbij de laatste ook erg uitdagend was. Vooral de greens.
Verder geen opmerkingen, wat je als een compliment kunt opvatten.
Vr gr Paul

m. hart 

Dag Marlies,

De golftrip naar Ierland was helemaal prima.

Alles verliep gesmeerd op alledrie de banen. De K-club kenden we al en we konden zaterdag aan de bak nadat de regen was gestopt en de zon er bij kwam. De zondag was ook prima en gisteren liepen we wederom in de zon met weinig wind op de Island Bay golfcourse. Dit was echt de mooiste baan voor het laatste maar wel erg blij dat er geen wind stond want dan is deze niet te doen. Goede locatie ook dicht bij vliegveld!

Hotel Temple Bar helemaal prima, kamer wat aan de kleine kant met de spullen maar daar waren we toch niet heel veel. Meer dan prima ontbijt en leuke sfeer ook. Goed te vinden, parkeren OK en mooi in het centrum. We hebben de auto wel een upgrade gegeven naar een groter model ivm de golfbags en de twee koffers. Werd anders een beetje volproppen. Meerprijs was 30 euro dus dat waren de kosten ook niet. Ook een navigatiesysteem er bij gehuurd. Is toch praktisch.

Eten in Dublin op vrijdag en zaterdag avond is gelukt maar is wel een uitdaging ivm de drukte. Volgende keer gaan we vooraf reserveren maar.

Ik heb geen suggesties. Je service en begeleiding is wmb helemaal goed. Volgend jaar weer nieuwe ronde.

Dank voor de begeleiding en het boeken.

Mvrgr Milfred

p. roscam abbing 

Beste Marlies,

Kosaido golf nabij Dusselfdor is een heel mooie baan waar een buggy geen overbodige luxe is. Behoorlijk glooiend. Fraai clubhuis (kasteeltje) met goed restaurant. Villa am Ruhfuhrer is heel luxe, ligt ook mooi aan de Ruhr. Goed ontbijt. We zijn toevallig jaarlijks in Mülheim en zullen dit onderkomen onthouden voor een volgende keer! ( en dan wellicht op de andere golfbaan spelen)

Met vriendelijke groeten,

Pieter Roscam Abbing

g. welleman 

Beste Marlies,

Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie voor onze golfreis naar Schotland!
Alles verliep naar wens.

Eindelijk een eerlijke autoverhuurder.
Een aanrader die “Enterprise” op de luchthaven van Edinburgh!

Het Greywalls hotel is sfeervol met uitstekende bediening en dito keuken.
Meer dan zijn geld waard. Wat oudere maar ruime kamer met zicht op golf en zee (in de verte).
Mooie badkamer. Goede bedden!
Ideaal ook voor groepen tot 14 (aparte living/eetruimte).
Mooie tuin met uitzicht en rust.
Makkelijk bereikbaar.

Alle golfterreinen, Dunbar – Glen Golf & Gullane waren leuk spelen, windy, prachtige vergezichten, uitdagend maar speelbaar door zijn brede fairways…
Zeer vriendelijk onthaal overal!

Kortom, een geslaagde vierdaagse.

Ik kijk uit naar mijn volgende vakantie met jullie bureau!

Vriendelijke groeten,

Geert Welleman

a. pieters 

Hallo Marlies

Wij hebben een heerlijke golf vakantie gehad op Tenerife.
Het Sheraton La Caleta hotel is goed. Hebben heerlijk gegeten in de verschillende restaurants in het hotel.
Mooie golfbanen gespeeld.
Golf del Sur lag wel erg dicht bij de luchthaven. Elke 10 minuten lande er een vliegtuig.
Maar het was wel een mooie baan.
De banen Adeje en Las American waren ook echt de moeite waard. Prachtige banen.
Al met al een heerlijke vakantie gehad.
Groetjes van Fred en Anneke Pieters.

e. royen 

Wij hebben een fantastische vakantie gehad ! Vanaf het moment dat wij het vliegtuig instapte tot het laatste moment bij terugkeer.

De gekozen banen (Pinhal – Millennium – Quinto do Lago South en North & Laranjal) waren helemaal prima ! Persoonlijk vond ik de Laranjal de mooiste, met Quinta do Lago South als goede tweede.

De golfcondities blijven toch moeilijk in Vilamoura. Natuurlijk, heel vaak sta je scheef en greens zijn razend snel, maar er stond toch vaak een harde wind wat het extra moeilijk maakt. Dit is geen kritiek hoor, want in het algemeen was het weer fantastisch !

Wat wel achteraf een goede keuze was dat wij met 8 ipv 9 personen waren. Het is nu veel drukker en met 3x drieballen is de kans groot dat er iemand wordt toegevoegd.
Maar nog belangrijker: er passen maar maximaal 8 personen in een busje !
Over busjes gesproken, dat werkt uitstekend ! Men is zeer punctueel en aardige chauffeurs. De muziek ging af en toe keihard aan op de terugweg (zat er natuurlijk ook wel enigszins
wat drank in de man, bij ons wel te verstaan).

Last but not least: het Crown Plaza hotel was fantastisch ! Even los van de upgrade wat natuurlijk fijn is. Al hoewel één persoon had een gewone kamer en was ook zeer tevreden.
In algemeenheid is het hotel mooi ingericht !
Het ontbijt was ook erg goed ! Hoe herken je een goed ontbijt? Natuurlijk door uitgebreide assortiment met fruit en verschillende keuze van eieren. Zelf herken ik het aan
het feit of er verse jus d’orange aanwezig is en niet dat nepspul uit zo’n pak. Nou hier stond gewoon zo’n apparaat zoals bij A&H.

Dank voor mooie reis Marlies !!!

Grt Erwin.

j. leertouwer

Beste mevrouw Nelissen,

Wij hebben een prima golftrip naar Druids Glen gehad. Alle golfbanen waren het bespelen zeer waard. De regen op zaterdag (eerste half uur) heeft onze indrukken van Wicklow Golf Club niet negatief beïnvloed. Wat een prachtige baan !
Alles was volledig naar wens. Enig minpunt was de autoverhuur. We moesten een half uur wachten op de shuttle bus naar de verhuurlocatie en vervolgens een uur in de rij staan voordat we onze auto kregen.
Maar afgezien daarvan een zeer geslaagde trip.

Dank voor uw bemoeienissen.

Groet,

Joost Leertouwer

h. pruijssers

Geachte mevrouw Nelissen,

We hebben een prima vakantie gehad in Alicante.
De doelstelling, golfen voor de mannen en shoppen en cultuursnuiven voor de dames, is ruimschoots gehaald.
Ook het Melia hotel is ons prima bevallen.
Een uitstekend ontbijtbuffet en een (zeker voor de meerprijs voor HP) goed 3 gangen keuze menu in plaats van
massale buffetten (waar we op gerekend hadden) zijn ons zeer goed bevallen waardoor het niet nodig was om
s,avonds nog de stad in te gaan.
Zoals we inmiddels gewend zijn van u waren ook de afspraken op de golfbanen prima geregeld.

Tot ons volgende golfreisje en bedankt voor uw bijdrage.

Hans Pruijssers

i. de cock 

Wij hebben er zeker en vast van genoten!het was echt een super locatie met heel lekker eten en een fantastisch uitzicht om iets te drinken.
De verrassing is heel leuk uitgevallen,ook de golfles was een meevaller.
Nogmaals bedankt voor je hulp!

Mvg De Cock Indra

f. brand 

Goedemiddag Marlies,

Via dit mailtje wil ik je hartelijk danken voor het regelen van ons verblijf in Crossmoor, wat een prachtige baan. Wij hebben genoten, prima hotel, heerlijk gegeten. Wij zijn in de watten gelegd door het personeel, zeker om nog eens naar toe te gaan.

Nogmaals dank.

anoniem 

Hi Marlies,
Het was fijn!
Hotel des Comtes in Durbuy vonden we erg leuk. Mooie suite, mooie locatie, super aardig personeel. Enig minpuntje: slechte koffie bij het ontbijt;-)

Durbuy zelf is erg toeristisch, maar dat wisten we vantevoren… gelukkig was het er nu relatief rustig.

Golfbaan Durbuy prachtig, maar de topper voor ons was Five Nations. Wat ruiger, en een aantal erg originele holes. Het clubhuis daar wordt verbouwd en is nu gesitueerd in bouwketen. Maar dat voldeed prima. De buggy’s en de driving range waren wat minder van kwaliteit dan die in Durbuy, maar evengoed vonden we Five Nations dus leuker.
Jouw tip om buggy’s te huren was een goede! Waren we enorm blij mee!!! Hadden het niet graag gelopen allemaal, hahahahaha.

Ook voor mij als beginner waren de banen goed te behappen, ook al zouden ze technisch lastig zijn. Veel geleerd!

Na ons verblijf in Durbuy hebben we nog wat natuur en cultuur bezocht om onze trip wat veelzijdiger te maken.

Kortom: zéér de moeite waard geweest en nogmaals hartelijk dank voor de organisatie ervan!
Voor herhaling vatbaar, wat mij betreft.

Hartelijke groet,

j. van roosmalen 

Beste Marlies,

Ons verblijf bij Formosa Park is prima geweest en het was goed geregeld. We konden zelf de flight indeling maken of met drie of vier man.
Banen waren goed en San Lorenzo was Super.
Kamer en transfers helemaal ok en alles was op tijd.
Zelfs het weer is meegevallen ondanks wat de apps aangaven.

Super geregeld en bedankt.
Tot volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Joan van Roosmalen.

r. vermeulen 

Afgelopen week in Toscane wezen golfen op Poggio dei Medici.
We hebben een fantastische week gehad met 6 dagen golf op fantastische banen, maar vooral Ugolino sprong er echt uit.
Heerlijk eten en drinken en een prima kamer met uitzicht over de golfbaan.
Het heeft al onze verwachtingen overtroffen.

Bedankt!

Med vriendelijke groeten,

Ton Zweedijk
Mats Zweedijk
Rob Vermeulen

hr. f. de maeyer

Beste Marlies,
Het was een zeer geslaagde vakantie.
Golfhotel Stromberg was super : vriendelijke mensen, het eten was uitstekend en een
zalige welness. Ondanks dat het hotel vol was had ge nooit het gevoel van een drukte.
De golf terreinen waren wondermooi en zeer veel variatie. Ook heel goed ontvangen
in de club housen en altijd behulpzaam en heel gewoon. Het weer was daarenboven
ook uitstekend.
Conclusie: een top geslaagde golfvakantie en een herhaling waard.
Zeker een aanrader.

Groeten Hr. de Maeyer


 

t. kuntz 

Dag Marlies

Golfhotel Stromberg in Duitsland is zeer goed met name behulpzaamheid hotelstaf, ook kamer verzorgd en ruim.
Ontbijt luxueus, door ober op attent gemaakt dat een broodje meenemen wel de bedoeling is en krijg je doosjes voor aangeboden en drank(soft) in mini bar is included, avondeten goed.
Oefen/inspeel mogelijkheden rond hotel keurig verzorgd.
Banen leuk om te spelen, voor beiden!
Wel totaal overboekt alle 3 dagen, bij elke slag 10, à 15 minuten wachten dus rondje is ruim 5 uur.
Groetjes Ton

c. kolff 

Hallo Marlies,

We hebben echt een heerlijk verblijf gehad in het Hotel Predi son Jaumell op Mallorca!
Goede service, aardige mensen, hele prettige sfeer, prachtige plek(rustig). Het eten, a la carte was heerlijk, maar het 8 gangendiner(plus alle daarbij horende wijnen) sloeg alles!! We hadden een hele mooie kamer met tuinterras. De golfbanen om de hoek wat wil een mens nog meer…en oh ja – en niet te vergeten heerlijke ligbedden & zitzakken bij het zwembad!
Nu weer terug uit het paradijs en weer ‘opgeladen’ aan het werk.
Groet Charlotte Kolff

w. van der poel 

We hebben zeer genoten van onze vakantie, op Tenerife hoewel het af en toe best “fris” (16-20 graden) was en er een stevig windje over het eiland waarde.
Hotel Las Madrigueras is goed-zeer goed te noemen. Precies wat wij zoeken: relatief klein en rustig. Helaas blijkt dat er veel mensen (vooral Duitsers) al jaren komen en die hebben zo hun verworvenheden (op het terras dineren). Maar goed , dat was een klein puntje. Net als de massage: die bleek volgeboekt te zijn… Blijkbaar anticiperen ze daar niet op met nieuwe gasten. Lijkt me een punt van verbetering, zeker voor deze prijsklasse. De rest was top: erg vriendelijke mensen/personeel. Zowel op de golfbaan, als het hotel. Zelfs een Nederlands sprekende receptioniste. Een echte topper! Klein minpuntje is de overvolle golfbaan. Blijkbaar proppen ze die vol en zullen we de volgende keer wat vaker heel vroeg boeken (bijv. 8.00 uur).

Kortom: voor ons voor herhaling vatbaar.
De rest was allemaal perfect geregeld.

We weten je te vinden een volgende keer!

Groet

Wout & Meike

arthur elmendorp 

hi Marlies,
We hebben weer genoten.
Kasteel Daelenbroeck was een prima keuze. Vriendelijk en prima service. Er was een apart zaaltje voor ons geregeld voor het diner, prima! Ruime suites en de mooie banen Herkenbosche, Wildenrath en Crossmoor waren goed bereikbaar. een keer eten in de Boshut(ook van Daelenbroeck) is ook een aanrader.
Kortom we kunnen mede dankzij jou weer terugkijken op een mooi finale weekend.
hartelijk dank.
groet
Arthur

hr. wielenga

Goedenmiddag

Wat was dit een mooie trip naar Ierland
Alles was perfect geregeld
Taxi’s allemaal op tijd
Op de golfbanen de trolley’s zoals geboekt
Hotel BrackenCourt is perfect
Dus helemaal niks veranderen
Ik kom zeker bij u terug om de volgende trip te organiseren
Hartelijk dank voor de goede zorg en zal het zeker verder vertellen hoe goed alles is geregeld bij u

Mvg
RoB

a. hartenhof 

Beste Marlies,
Wij staan op het punt om naar huis te gaan en hebben genoten van onze golftrip naar Ierland – laytown&bettystown was de minste baan van de 3 Portmarnock links en Seapoint fantastisch gekozen. Vooral Seapoint heeft ons verrast overal zijn we gastvrij ontvangen en goed verzorgt.
Het Boyne Valley Hotel was super we hebben er 2 keer gegeten en dit was goede, mooie locatie.
De transfers met de bus was erg goed konden zelf de tijden aanpassen als dat nodig was.
Ik heb dit jaar niet gewonnen maar zal jou gegevens doorgeven aan de Winnaar voor onze reis van volgend jaar. In ieder geval bedankt namens de members van de RDC van de Heemskerkse golfclub

Met vriendelijke groet

Ado Hartenhof

a. roemen 

De vakantie naar Torremirona Golf heeft in alle opzichten aan onze verwachtingen voldaan.

Prima villa die van alle gemakken is voorzien, uitzicht op de golfbaan, mooie omgeving, voor ons de ultieme ontspanning.

Hartelijk dank voor het regelen en wellicht tot volgend jaar.

Groetjes,

Gert-Jan en Angeline Roemen

l. laan 

Beste Marlies,

Bij deze mijn reactie op het arrangement.
Graflicher Park is een prachtig hotel, goede kamer en uitstekende spa faciliteiten, waar we ruimschoots gebruik van hebben gemaakt. Jammer dat ze qua massage mogelijkheden volgeboekt waren, want mijn stijve nek van het naturen van de 250m drives van mijn zoon had wel een behandeling kunnen gebruiken.
Qua eten was het ontbijt buffet zeer goed, 5 sterren waardig. Te vergelijken met de klasse van tophotels in het verre oosten en de VS. Kok maakt eitje naar keuze en er zijn zowel 5 als 7 minuten eitjes beschikbaar. Dat was ik nog niet eerder tegengekomen. De Pferdestal vonden wij iets minder en in Caspers hebben wij niet gedineerd.
In het centrum van Bad Driburg twee maal bij een Argentijns steakhouse La Estancia gegeten. De Chateau Briant was top en een echte aanrader. Zeker in combinatie met een fles Rioja reserva!
Golf: Paderborner Land, een fraaie en mooi onderhouden baan met snelle zachte greens. De baan is niet bijzonder moeilijk en volledig vlak, wat verrassend is voor die omgeving.
Bad Driburg is veel uitdagender maar van dezelfde hoge kwaliteit en onderhouds niveau als Paderborn. Veel hoogteverschillen, maar wel te lopen, en goede doglegs en strategische water en boom partijen. Deze hadden we wel twee keer willen lopen nadat we de eerste keer alle verrassingen hadden ontdekt en of ondervonden
Burggolf Wijchen is ook een interessante baan met veel afwisseling en het gebruikelijke goede niveau dat de meeste burggolf banen hebben. Vanwege de extreme hitte gisteren (36 gr) waren we zo verstandig om een buggy te huren, anders hadden we, zeker ik, de 19e hole niet gehaald.

Kortom we hebben het weer uitstekend naar onze zin gehad.

Bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Louis Laan

g. de vries 

Hotel Sheraton Adeje op Tenerife was uitstekend, bij aankomst kregen wij een upgrade naar een suite, het verblijf in het hotel is uitstekend alsmede food en beverage.
Golfbaan Adeje is super, de baan kort bij het vliegveld is minder. (Golf del Sur)
We hebben nog een extra dag besproken op Adeje.
Alle transfers waren goed geregeld en op tijd !
Air Berlin is een budget carrier en dat blijkt zowel uit service als het feit dat wij op de terugreis via een tussenstop moesten vliegen. Dit stond niet aangegeven op de tickets en was nauwelijks terug te vinden op de site.

Bedankt voor het organiseren en tot een volgende keer, m.vr.gr. Gerard de Vries

annet 

Royal Obidos is een fantastisch, spik splinter nieuw hotel. Bijzonder mooi door Philip Starck ingericht. Comfortabele kamers, goede, heel vriendelijke service en mooi uitzicht op zee en golfbaan.
Het zwembad is een plaatje!
Ook het restaurant Kobe is de moeite waard.
Voor herhaling vatbaar!

a. apeldoorn 

Hallo Marlies

De trip was top 4 fantastische banen, Qta Marinha, Praia del Rey, Oitavos & Penha Longa alleen estoril was wat minder.
Hotel lag op een toplocatie midden in het centrum van Lissabon, voorzieningen weet ik niet alleen ontbeten en geslapen kamer en ontbijt was oké. Je hebt het niet geregeld maar het weer was ook top al met al een top thanks

Gr. Ad Apeldoorn

i. kindt 

Beste Marlies,

Ons verblijf bij Hilton Vilamoura was uitstekend, vriendelijke personeel, schoon, eten en drinken van goede kwaliteit en prima in orde, kortom het is zeker een aanrader. Verder hebben we op Pinhall gespeeld, een mooie uitdagende baan tussen de bomen met smalle fairways, Millennium heeft brede fairways, daardoor wat gemakkelijker om te spelen maar ook zeker een aanrader wat ook geld voor Laguna. Victoria was ook zeker een uitdaging en dan met name de 1e 9 holes omdat deze heuvelachtig zijn, bij de 2e 9 zijn de waterpartijen de grote uitdaging. Kortom voor ons is Portugal een heerlijk golfland, heerlijk weer, mooie banen en zeker ook de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Portugese mensen.
Verder had je alles weer prima geregeld, wat voor ons zeker een reden is om in de toekomst nog vaak bij je te boeken.

met vriendelijke groet,
Ina Kindt 

p. kooi 

 Hallo Marlies
De vakantie is uitstekend bevallen… De golfbaan praia de rei is schitterend , het gelijknamige hotel is ook goed…niet byzonder maar goed met erg vriendelijk personeel.
Ook op de golfclub zeer vriendelijk personeel.
Royal obidos ook een prachtige baan, zeer moeilijke green maar prachtig aangelegd, clubhuis prachtig, uitzicht geweldig, uitstekemde keuken en inderdaad, het hotel is zeer veel belovend.
Bom succeso vond ik iets minder, maar ook zeer vriendelijke mensen.
Ik zal zeker heel graag terug gaan naar deze plaats, echt super… En de 2de negen holes van Praia de Rei zijn een golfers paradise, zo mooi.
Het was gewoon helaal top.
We hebbem ook mog even met David gesproken na de ronde, aardige vent die ook zeer positief was over jou.
Bedankt en tot de volgende keer,
Peter Kooi

Ben 

Hoi Marlies,

Dank voor het advies om naar Vincci Buenavista Golf te gaan. Goed hotel, leuke golfbaan. Allemaal prima geregeld. We raden alleen aan om niet elke avond in het buffet restaurant te eten. Het is ok, wij hadden 4 x maar dat is al ruim.

Ben

d. blank

Beste Marlies,
We hebben echt twee erg mooie dagen gehad bij Hotel Vesper. Ondanks de weersvoorspelling was ook het weer super. De banen waren, zeker voor ons, uitdagend. Opvallend rustig, maar dat had misschien te maken met de wat slechte weersvoorspelling, die gelukkig niet klopte.
Kortom, een heerlijk midweeks uitstapje.
Vriendelijke groet,
Dave

l. snepvangers

Beste mevrouw Nelissen

Wij hebben genoten van ons verblijf bij Gut Heckenhof. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. De hotel kamers zijn ruim opgezet en tevens voorzien van een ruim terras of balkon.
Het ontbijt is fantastisch en ook het diner liet niets te wensen over. Wij zijn zeker van plan om nogmaals een golfarrangement bij dit hotel te boeken!!
Met vriendelijke groet
Loek en Alice snepvangers

mr. bunstma 

Gräflicher Park**** Bad Driburg was helemaal top vind de Duitser ook zeer gastvriendelijk, alleen bij het inchecken kregen we weinig informatie wat er was en waar, b.v het diner en ontbijt in welke zaal. Maar zeuren doen we echt niet hoor het was alleen te kort voor het mooie.
Banen waren prima, wist ook niet dat je over een berg moest om binnen te komen wel apart hoor.
Het park zelf is een en al rust zeer ruim van opzet, overigens heb je daar van alles klinieken, thermen en kuren…voor herhaling vatbaar!

ineke beek

Beste Marlies,

We hebben genoten. Het weer was prima, woensdagavond zelf buiten kunnen eten.
Hotel Stromberg was prima en het eten uitstekend! Ze gaven ons zelfs bakjes mee om zelf, vanuit het ontbijt, onze lunch te kunnen samenstellen en fruit erbij, geweldig!

De golfbanen Reinhessen en Nahethal waren goed onderhouden. Nahethal prachtig en Reinheffen wat ruiger, maar goed.
Het enige minpuntje was(misschien goed om te weten voor andere gasten), dat we op de golfbaan Reinhessen alleen maar konden betalen met een Duitse bankpas.
Zelfs niet met creditkaart! Gelukkig hadden we genoeg cash bij ons om contant te kunnen betalen. Het personeel was ook niet erg vriendelijk en het zag er nogal verlaten uit.
Maar de baan was in goede conditie.

Al met al hebben we het prima gehad!
Met vriendelijke groeten,
Ineke Beek

k. grimbergen 

Het is een prima verblijf geweest.

Het hotel le Manoir was goed en het personeel vriendelijk en adequaat.
De tee-times werden bijvoorbeeld soepel aangepast aan de weersomstandigheden.

De banen vonden wij echt prachtig en uitdagend. Met name La Mer en Les Pines.

Kortom: prima.
Voor herhaling vatbaar.

Groet Kees Grimbergen.

h. teljeur 

Beste Marlies,

Dit arrangement naar Gut Heckenhof in Duitsland is ons uitstekend bevallen, de kamer was top, eten culinair en leuke banen om te spelen, het is ook makkelijk om vrijdag de auto te parkeren, vrij uit te kunnen drinken en zondags weer te vertrekken. Bovendien gaat alles met een kaartje, zodat je de portemonnee in het kluisje kan laten. Het is ons zelfs gelukt een buggy voor 4 te krijgen voor de prijs van een normale. Kortom de service was uitstekend en niet te vergeten, er zit ook nog een leuke sauna bij, badjassen en handdoeken allemaal ter beschikking van het complex. Zeker een aanrader !!

Bedankt voor de reservering en ik kan geen verbeter punten vinden, graag tot een volgende boeking.

Mvrgr,

Hank Teljeur

f. gommers 

Marlies,

Het golfarrangement naar Duitsland was helemaal top. Hotel Graflicher Parkt was klasse. Goede service en het eten was uitstekend. De gastvrijheid op beide banen was top. Niet zo eerder meegemaakt. De tweede baan Lippischer Golf vond ik het mooist. Dank voor je goede organisatie. We hebben genoten.

Met vriendelijke groet,

Frank Gommers

b. vink

Dag Marlies,

Wij hebben een heel fijn weekend gehad en het weer viel gelukkig erg mee!

Martin’s Kloosterhotel in Leuven was prima.
Wij vonden Keerbergen en Winge mooi en zeker Winge uitdagend op de eerste holes.

Prima dus!

Nogmaals dank,
mvg
Bart

p. kooi

Goede morgen Marlies,

De reis naar Ierland is ons uitstekend bevallen, hartelijk dank voor alles en we zullen zeker in de toekomst weer aan jullie denken als er een golfreis geboekt gaat worden,

groeten
Peter Kooi

Ina kindt 

Beste Marlies,

Wij hebben ontzettend genoten en het golfarrangement voldeet helemaal aan onze verwachtingen. Het hotel du Parc is zeker aanbevelingswaardig en de banen ook.
Ook nog een pluspunt is, jullie hadden ons geadviseerd om voor St.Omer buggy’s te reserveren. Dit was inderdaad wel erg prettig, wij spraken mensen die via een andere organisatie hadden geboekt en dit advies niet hadden gekregen en het betreurden dat ze geen buggy hadden gehuurd.
met vriendelijke groet,
Ina Kindt

l. philips 

Beste Mevrouw Nelissen,

Wij hebben een super vakantie gehad. Wij hebben steeds dezelfde chauffeur
gehad die ons naar de golfbanen en luchthaven heeft gereden. Zelfs heeft deze
man ons rondgereden vanaf de golfbaan om meer van de omgeving te laten zien.
Deze chauffeur (Manuel) wilden we alle drie wel in onze koffer mee nemen.
Hotel Vila Gale Cascais was netjes, geen overbodige luxe. Personeel erg aardig.
Wij vonden Estoril erg tegen vallen en waren blij dat wij daar niet zaten.
Een leuke wandeling langs de kust naar Estoril en weer terug met leuke restaurantjes.
Met de trein naar Lissabon heel goed te doen en een prachtige stad.
Cascais een enig plaatsje zeker om een keer terug te gaan.
Ik zal dan contact met u opnemen.
Vriendelijk bedankt voor alle informatie die van jullie hebben gekregen.
Met vriendelijke groet,

Loes Philips en vriendinnen.

a. elmendorp 

Ha Marlies,
Het waren hele fijne dagen in de Golf Lodge met een prima accommodatie/kamers, mooie banen en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel op de Drentsche.
De keuken is uitstekend. Heerlijke gerechten en wijnen.
De Drentsche baan was nog steeds op zondag te nat voor buggies, maar gezien de situatie van twee deelnemers kregen we van de eigenaar zelf zaterdagavond aan tafel groen licht om met een handiecart de baan in te mogen!
Ook werd door de marshal onze lunchpakketten in de baan bezorgt! Klasse, dus een echte aanrader.
Even een kanttekening, op de Gelpenberg zijn vierballen niet toegestaan.
Gisterenavond keerden we na een heerlijk en gedenkwaardig finale weekend huiswaarts.
Dank voor je organisatie en we spreken elkaar weer snel.
Met vr groet
Arthur

i. kindt 

Beste Marlies,

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf Hotel Vila Sol aan de Algarve en de schitterende golfbanen. Zowel Vale del Sol Golf als Ocean & Royal Golfcourse waren geweldig. Je had voor 4 keer gereserveerd maar omdat het ons zo goed beviel hebben we nog een 5e keer zelf geboekt op Vale de Sol. De accommodatie is zeker een aanrader, het was goed verzorgd en het eten was ook prima.
We maken graag in de toekomst weer gebruik van je diensten.
met vriendelijke groet,
Ina Kindt

i. van ierssel

 
I. van IersselGeachte mevrouw Nelissen,
Beste Marlies,

We hebben het erg naar onze zin gehad bij Domaine des Remparts in Marrakech!
Ik kan het echt aanbevelen aan eenieder.
We hadden geluk dat er een groep mannen arriveerden, want daardoor was het ontbijtbuffet beduidend uitgebreider dan voor de aankomst van de mannen. Maar niet geklaagd het was uitstekend.
Alles was goed geregeld en de banen top.

Dus tot een volgende keer!
Groet Lydie

p. roscam abbing 

Beste Marlies, het was inderdaad een geweldige ervaring, een dag Rydercup. Maar ook de banen die je hebt geregeld voor ons waren uitstekend. Schitterende omgeving en heel goed speelbaar! Dank voor de organisatie!

Met vriendelijke groeten, Pieter Roscam Abbing 

W. wertenbroek-bevort 

Beste mevrouw Nelissen,

Chateau d’Augerville was fantastisch, hele mooie golfbanen, vriendelijk personeel, super mooie kamer en eten. Ik heb de sleutel van de kamer nr 15 die we vergeten waren terug te geven vandaag verzonden naar het hotel.

Het hotel le Manoir kwamen we langs we wilden graag in le Touguet golfen en hier verblijven maar zoals vermeld hebben we hier niet geboekt.
Stiemerheide was ook weer fantastisch hebben van alle twee de arrangementen genoten die zeer goed verzorgd waren. Chateau d’Augerville is zeker een juweel kan geen betere locatie wensen om heerlijk te golfen, eten en tot rust te komen in de schitterende natuur.

Met vriendelijke groet,

Wilma Wertenbroek-Bevort

marlies 

Hallo Marlies ,

Wij hebben een geweldige tijd gehad in Hilton Hotel Vilamoura, ondanks het weer op woensdag en de overvloedige regenval in de nacht van woensdag op donderdag.

Was top voor elkaar!

Bedankt voor de perfecte regelen.

Met vriendelijke groeten,
Vastgoed Centraal BV
Peter Moller

P.M. (Peter) Möller

t. van den abbeelen 

Hallo Marlies,

We hebben genoten, alles was OK, Fijn Hotel La Quinta aan de Costa del Sol- ook een goed ontbijt en Leuke
golfbanen, prima geregeld, en nogmaals bedankt voor de golfdag op de
Westfriese.

We kijken weer uit naar ons volgende reisje naar Villamoura.

Groet uit Brabant,
Tijn van den Abbeelen.

n. planje 

Dag Marlies,

Onze vakantie was succesvol door : – met gezellige vrienden in Turkije te verblijven om onze geliefde golfsport te beoefenen onder strak blauwe lucht en 28 graden.
Hotel Sirene is een uitstekend hotel , goed verzorgd, vriendelijk personeel, goed buffet, goede restaurants op het ressort grote kamers met balkon, iedere dag schone handdoeken, prima regeling voor de strandlakens. Bewaakt strand en niet druk rustig publiek, wel veel oost-Europeanen, maar geen hinder. Muziek entertainment aanwezig en geluid acceptabel
(in tegenstelling tot het naastliggend hotel : Green Maxx ook 5 sterren. We hebben een bezoek gebracht aan dit hotel, maar was beduidend minder .

Golfbanen uitstekend en alles was goed geregeld met de teetime en de shuttle dienst .

Dit arrangement is aan te bevelen ook vanwege prijs en kwaliteit verhouding.

Niet aan te bevelen is de vliegreis met Corendon

De heen reis die verzet was van maandagmiddagmiddag 13.15 u naar de nacht van zondag op maandag 04.00 u Amsterdam , viel achteraf reuze mee en het voordeel was een extra vakantie dag . Hierover geen klachten .
Terug reis , vliegtijden verandering van 18.45 u naar 21.45 . Om 19.00 u werden we opgehaald om naar de luchthaven gebracht te worden . Daar aangekomen en na het inchecken werd aangegeven dat het vliegtuig later kwam en de vertrek tijd werd 23.50 u . Je begrijpt dat deze laatste wijziging de druppel was die de emmer deed overlopen.
Al met al waren we 05.00 u in de ochtend van 4 juni thuis.

We hebben juist naar de vluchttijden gekeken vanuit Amsterdam omdat die pasten in ons wensen pakket.

Al met al een heerlijke reis ,maar in de toekomst niet meer met Corendon Airlines

Een aanrader is waarschijnlijk het nieuwe hotel in Belek : de Titanic. Er zaten gasten van dit hotel bij ons in de ophaal bus die zeer enthousiast waren. Zal wel een prijsklasse hoger liggen en ligt tegenover de TAT golfbaan

Graag tot een volgende keer en met vriendelijke groet,

Noor Planje en Tonny Duisters

w. burgman 

Goedemiddag Marlies,

Wij hebben ons uitstekend geamuseerd, Henri Chapelle was top en het weer zat gelukkig mee zodat wij vrijdag en zaterdag lekker in het zonnetje hebben kunnen golfen. Wat zondag betreft zal het misschien wijzer zijn om de starttijd op Golf Maastricht minimaal 11 uur te zetten omdat de tijd tussen ontbijt en vertrek+ de reistijd die je nodig hebt om naar Maastricht te komen heel erg krap is, dit komt mede omdat het ontbijt pas VANAF half negen geserveerd wordt.

met vriendelijke groet, Willem Brugman. 

h. bos 

Marlies,

Wij hebben een geweldig weekend gehad bij Landhuis Hotel de Bloemenbeek.

ALLES KLOPTE!

Het golfen; banen waren uitdagend en goed onderhouden
Het hotel; bij aankomst kregen we een dubbele update, in de vorm van een suite. Personeel is voorkomend en heeft oog voor details. Sauna en zwembad schoon, overal verse bloemen.
De maaltijden; blijkt het restaurant een Michelinster te hebben. Heerlijke gerechten, waarbij veel aandacht is geschonken aan de opmaak. De bijpassende wijnarrangementen klopten qua smaak. Glazen mogen overigens wel iets voller.
De omgeving; mooi, met mooie fiets- en wandelroutes.

Als alle arrangementen bij jullie van deze kwaliteit zijn, houden we ons aanbevolen.

Nog nagenietend,

Henk Bos

h. de jong 

Hallo Marlies,

We hebben een uitstekend verblijf gehad in Golfhotel Vesper. De kamer was super, het personeel vriendelijk en de golfbanen lagen er geweldig bij! We hebben ons uitstekend vermaakt en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Groet,
Harald de Jong

Marcus bitterling 

Hallo Marlies.

Alles was perfect geregeld. Hotel Gvadalpin in Puerto Banus – Spanje was heerlijk en de kamers waren uitstekend, de banen Alcaidesa Links, Sotogrande, La Quinta en Alhaurin Golf waren stuk voor stuk prima. Goed weer gehad, een dag iets bewolkt met een spatje regen maar niet noemenswaardig.
Autohuur was in principe goed alleen ze probeerden toch weer extra verzekeringen aan te smeren omdat er bij schade toch gewoon betaald moet worden en later verhaald bij Sunny cars. Dat zou erg lang kunnen duren, volgens hen. Wel je advies opgevolgd en het dus niet gedaan. Geen schade overigens. Afnemen volle tank is bij inleveren natuurlijk iets gemakkelijker maar relatief duur gezien wat er gerekend wordt voor brandstof en als je de tank niet leeg rijdt.
Het was een prachtige trip, heel erg bedankt voor je bemiddeling en ik zal voor volgend jaar je naam doorgeven aan de nieuwe organisatie.

Met vriendelijke groet,
Marcus Bitterling

J. Goudt

Ons verblijf bij La Reserva Rotana was geweldig! wat een paradijs is dat, en we hadden ook nog eens heerlijk weer. Alles is daar prima geregeld, hotel, kamers, heerlijk eten, mooie omgeving, zeer behulpzaam personeel en wij hebben ons zeer goed vermaakt met tennis en golf iedere dag. We gaan daar zeker nog eens naar terug.

F. Dielissen

Beste marlies,
We zijn weer terug uit portugal.
Was Top !
Hotel “Hilton Vilamoura” was super , mooi weer en transfers perfect geregeld.
Groeten,
Frank

F. Grotenhuis

Marlies, De accommodatie Gut Heckenhof in Duitsland heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. Prima kamers, goede maaltijden en een goede uitdagende baan. Voor herhaling vatbaar!
Frans Grotenhuis

10 Mei 2011 – Hilversum

Hr. Bracco Gartner

Wij, de Old-Timers hebben een geweldig golf-weekend gehad in en rondom het Wald Hotel Heiligenhaus. De accomodatie was prima, het weer geweldig , de golfcourses buitengewoon gevarieerd en schitterend gelegen, kortom we hebben een fantastische tijd gehad. Een positief punt was de ontvangst, bediening en info die we kregen. Was prima en zeer voorkomend. Als culturele uitstapjes hebben we gekozen voor een boottocht over de Baldeneysee (zeer de moeite waard) en zondag een Mitelaltermarkt in het historische stadje Wuelfrath. Zoals gezegd waren de golfcourses fantastisch en zijn met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.

13 Mei 2011 – Roosendaal

P. gabriels

Beste mevrouw Marlies, Het hotel Bloembeek is ons ten zeerste bevallen en verdient aangeraden te worden bij Uw klanten. Ook de Twentse golfclub verdient een extra aanbeveling. Golfclub Sybrook is ook zeer mooi maar is een beetje te commercieel uitgebaat. Het was voor ons ook een teleurstelling dat zij geen electrisch wagentje ter beschikking hadden, niettegenstaande het verzoek. Voor de rest kunnen wij U enkel danken voor de puike organisatie en de heerlijke vacantie. Tot een volgende gelegenheid. Met vriendelijke groeten,
Paul Gabriels

1 Juni 2011 – Wijnegem

G. de haan

Marlies, Sorry voor de wat late reactie, maar ben aansluitend even op vakantie gegaan, niet omdat het na een geslaagd golfweekend nodig was, maar het was al vastgelegd. We hebben een uitstekend golfweekend beleefd op Kasteel Bossenstein nabij Antwerpen. Iedereen was uitermate tevreden over de accommodatie en de 18 holes golfbaan. Bossenstein is zeer de moeite waard om te verblijven en de 18 holes te lopen. Ook dank voor de goede samenwerking om dit resultaat te bereiken. Vriendelijke groet,
Gerard de Haan

14 Juni 2011 – Benschop

E. During 

Wij hebben een heerlijke week gehad in Cottages de la Bretesche.met uitsluitend mooi weer. Het arrangement was helemaal zoals wij hadden verwacht, het enige minpuntje was het bezoek aan St.Jean Le Monts ( de brug van St. Nazaire was dicht in zuidelijke richting dus omrijden via Nantes was de enige oplossing. 170 km rijden voor een rondje golf was wat veel. Wij overwegen sterk om voor volgend jaar weer te gaan boeken, maar zullen jullie dan vragen om 6 greenfees te organiseren in Bretesche, Nantes en La Baule. Wij zullen in januari contact opnemen. Met vriendelijke groet,
Ed During

5 Juli 2011 – Nieuwegein

T. Tan 

Beste mevrouw Nelissen, Wij hebben afgelopen weekend zeer genoten van ons verblijf in Wimeeux en het spelen op de zeer gevarieerde banen van St Omer -Les PIns & Wimereux. De receptie in St Jean was uiterst vriendelijk & behulpzaam en het ontbijt meer dan uitstekend.! Het weer was uitstekend, op de plensbui op hole 17 in St Omer, maar dat mag geen naam hebben. Wij waren in no time in het clubhuis. Alles was in 1 woord : Perfect ! Wij zijn zoals u kunt merken zeer enthousiast over dit arrangement en overwegen om elk jaar onze “evaluatie” hier te houden. La Mer & Les Dunes – Golf National staan op het verlanglijstje. Met vriendelijke groet,
Theo Tan & Friends.

14 Juli 2011 – Riethoven

F. Schluter 

Beste Marlies, We hebben een heerlijk verblijf gehad op Bossenstein en alles was perfect geregeld. Het hotel was prima en de baan lag er geweldig bij. We zullen zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Golf & Country Travel. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet,
Ferry Schluter

2 Augustus 2011 – Sint Pancras

A. van Kraaij

 Het golfarrangement maar vooral het verblijf bij Henri Chapelle was werkelijk fantastisch.
Vooral de vriendelijkheid van de uitbater en zijn personeel was zeer prettig.
De kwaliteit van het restaurant was voortreffelijk.
Dit en het geweldige weer heeft er voor gezorgd dat wij een fantastisch weekend gehad hebben.
Met vriendelijke groet,
Adrie van Kraaij

31 Augustus 2011 – Helmond

Hr. Oorthuizen

Geachte mevrouw Nelissen, Het verblijf en het diner op Kasteel DALENBROECK was buitengewowon plezierig.
Ook op de golfbaan van Herkenbosch hebben wij prettig gespeeld en na afloop prima kunnen dineren.
Kortom wij hebben 2 leuke dagen gehad, niet in de laatste plaats omdat het in Limburg droog is gebleven waar de rest van het land met regen te maken had. Denk maar aan de KLM open op donderdag. Ik zal bij een volgende gelegenheid graag weer van uw diensten gebruik maken. Met vriendelijke groet

13 September 2011 – Den Haag


 

Patrick

Beste Marlies,

Het was een heerlijke trip naar Spanje.
Iedereen heeft intens genoten van de “vrijheid”.

Het hotel was uitstekend, mooie ruime kamer, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.
Hebben één keer in het hotel gedineerd, was prima.
Daarnaast goed gegeten in Villa Mas, Taverna del Mar, Sa Marinada en Sinofos.
PGA golfbanen zijn fantastisch en het was door Corona erg rustig. Hebben elke dag de starttijden kunnen vervroegen.
Biertje en tapas naderhand op het terras maakte de dag af☺️
Emporda Links werd door iedereen gezien als de minste baan. Teeboxen en fairways waren niet goed onderhouden, gaf een beetje rommelige indruk.
RCG El Prat Rosa daarentegen was geweldig, wat een mooie oude, zeer goed verzorgde baan en super afsluiting van de reis.
Kortom, we hebben het enorm naar onze zin gehad.

Dank voor je organisatie en nu maar hopen dat we volgend jaar eindelijk naar Schotland kunnen!

Met vriendelijke groet,
Patrick

Titel

Et ullam accusamus totam hic dolores natus consequatur et tempora natus neque deserunt nobis rerum suscipit quia omnis adipisci blanditiis porro.