Residence Stiemerheide**** Genk

3-daags Golfarrangement vanaf € 485,- p.p.
2 uur reistijd vanaf Utrecht

Nabij Genk en op slechts 40 km afstand van Maastricht ligt omsloten door het landschap van de Limburgse Kempen Residence Stiemerheide. Hier is het goed toeven in een prachtige natuurlijke omgeving, waar naast het golfen een bezoek aan een stad als Genk, maar ook een fiets- of wandeltocht puur genieten is. Het hotel biedt u als gast in de zomer een heerlijk terras met een panoramisch uitzicht over de baan, een luxe kamer met vele faciliteiten een zwembad en sauna voor ontspanning en bar en een restaurant de Kristalijn, welke in 2013 de befaamde Michelin Ster heeft ontvangen, vele smaakvolle gastronomische gerechten.

De golfbanen

Residence Stiemerheide ligt aan Golfclub Spiegelven, een prachtige lichtglooiende baan met een gemengd 18 holes parcours. De eerste 9 holes liggen in de bossen, mede hierdoor is nauwkeurigheid noodzakelijk. De laatste 9 holes zijn langer en meer open met water.
Overige banen in de omgeving Limburg zijn Golf & Country Club, Flandres-Nippon, een vlakke baan met veel water maar ook Golfclub Geijsteren en de ZLGolf in Wittum zijn een aanrader. Deze laatste is de hoogstgelegen golfbaan van Nederland met prachtige vergezichten over het heuvellandschap.

Meer informatie?

  Golf & COuntry arrangement 

       3-daagse Golfarrangement vanaf € 485,- p.p.

        Inclusief:

        - 2 x overnachting in een luxe 2-persoonskamer
        - 2 x ontbijtbuffet
        - 1 x 4-gangen diner in restaurant “Corneille”
        - 1 x 5-gangen diner in restaurant “Corneille”
        - Vrij gebruik van binnenzwembad en sauna
        - 1 x greenfee Spiegelven
        - 1 x greenfee Limburg GCC
        - Vrij parkeren

        Toeslag

        1-pers. kamer € 40,- per nacht

        Optioneel

        5-gangen diner Kristalijn toeslag € 50,- p.p.
        Verblijfstax dient ter plaatse te worden voldaan.

        Reserveringskosten

        Eenmalig € 35,- per facuur 

recensie van 'Residence Stiemerheide**** Genk'

W. Wertenbroek-Bevort

Beste mevrouw Nelissen,

Stiemerheide was ook weer fantastisch hebben van alle twee de arrangementen genoten die zeer goed verzorgd waren. Chateau d’Augerville in Frankrijk s zeker een juweel kan geen betere locatie wensen om heerlijk te golfen, eten en tot rust te komen in de schitterende natuur.

Met vriendelijke groet,

Wilma Wertenbroek-Bevort

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Janine

Beste Marlies,

Mijn dochter en ik hebben genoten van het tripje naar Genk. Het hotel is goed, de kamer was wat klein. Maar het restaurant was uitstekend. Ook aan het gluten-dieet was veel aandacht geschonken.
Van de golfbaan Spiegelven hebben we genoten en de lessen waren zeer leerzaam en plezierig.
Kortom we kijken terug op een heerlijke vakantie.

Met dank en tot een volgende keer,
Vriendelijke groeten,
Janine

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------