reisinformatie van Golf & Country Travel

Vervoer Golftas

Vele luchtvaartmaatschappijen hanteren allemaal hun eigen tarieven als het gaat om de extra kosten voor vervoer golftas. Bij Emirates mag de golftas bijvoorbeeld gratis mee, KLM stelt als voorwaarden dat u lid bent van Flying Blue. Transavia hanteert nu een vast tarief van € 70, -  per golftas (tot 15 kg.) retour, betaling geschiedt gelijktijdig met het kopen van het vliegticket. Andere maatschappijen hanteren weer andere tarieven, wij informeren u graag per luchtvaartmaatschappij over de juiste toeslag.

reserveren van vliegtickets

Wij boeken graag uw vliegtickets bij de verschillende  luchtvaartmaatschappijen. Tevens reserveren wij in overleg uw stoelvoorkeur, denk hierbij aan extra beenruimte of de keuze voorin het vliegtuig. Wij berekenen voor het boeken van vliegtickets en extra services € 20, - p.p. 

Huurauto

Sunny Cars is een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op meer dan 4000 vakantiebestemmingen in meer dan 46 vakantielanden biedt Sunny Cars u een grote keus aan huurauto’s. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te kunnen bieden. Sunny Cars komt tegemoet aan uw gemak met een all inclusive autohuurpakket waarin de volgende kosten bij de prijs zijn inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, W.A.-verzekering, extra W.A.-verzekering met een dekking van € 1,6 miljoen in die landen waar wij de wettelijke dekkingssom niet voldoende achten, C.D.W.-verzekering (schade aan de huurauto), T.P.-verzekering (diefstal), lokale belastingen en luchthavenafleveringskosten. Bovendien is op de populaire bestemmingen in de huursom inbegrepen: een extra bestuurder, kosteloze aflevering bij de accommodatie en one-way huren. De toegevoegde waarde van Sunny Cars is de uitgebreide service. Om huurders juist en volledig te informeren ontvangt u voor vertrek een informatieblad met daarop de belangrijkste punten uit het lokale huurcontract. Zo weet u van tevoren precies waarvoor u tekent.

vluchten

De vliegtijden die in de reisdocumenten vermeld staan zijn onder voorbehoud. Luchtvaartmaatschappijen hebben het recht om af te wijken van de gepubliceerde tijden en routes en alle gegeven informatie is daarom onder voorbehoud. Op door ons geboekte vluchten is geen restitutie mogelijk. Wanneer u het slachtoffer wordt van een vertraging en/of te laat arriveren bagage, kunt u zich wenden tot de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor eventuele schadeclaims. Kosten die u voor een langer verblijf moet maken, dient u zelf te voldoen. Restitutie/claims kunt u bij de luchtvaartmaatschappij dan wel verzekering deponeren. Golf & Country Travel zal er alles aan doen om u ter plaatse en na afloop bij te staan, maar aanvaardt in deze geen aansprakelijkheid.

rechten van vliegtuigpassagier

Sinds februari 2004 bestaat er binnen de Europese Unie een wet die uw rechten als luchtvaartpassagier regelt: EC Verordening 261/2004. Deze verordening beschermt de passagier in het geval van vertraagde, omgeboekte, geannuleerde of overboekte vluchten en bepaalt welke schadevergoeding gegeven moet worden. De Verordening 261/2004 is van toepassing op alle vluchten die vertrekken uit de Europese Unie en alle vluchten die aankomen in een EU land en die uitgevoerd worden door een Europese luchtvaartmaatschappij. Meer informatie vindt u op de volgende website: www.rechtenvanvliegtuigpassagiers.nl .