Morse code polo’s voor mannen

Morse code, het Nederlandse lifestyle kledingmerk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van de ultieme urban polo shirt voor mannen. Aan het bestaande assortiment van unieke lange en korte mouw polo shirts in vaste basics wordt ieder jaar een reeks van nieuwe kleuren als bijv. oceaan blauw, college green, oranje, licht blauw en tevens een nieuwe dunne zomer kwaliteit toegevoegd.

De polo shirts zijn gemaakt van een premium kwaliteit katoen, hebben een trendy slanke snit en button-down kraag. Door de cleane en strak gesneden pasvorm hebben morse code polo shirts een sophisticated look.
Daarmee grijpt het merk terug naar de oorsprong van het polo shirt zoals die meer dan een eeuw geleden ontstaan is in Argentinië.

Hoewel morse code nog geen vier jaar bestaat, heeft het kledingmerk bekende fans, zoals fotograaf Erwin Olaf, 3FM DJ Eric Corton.
Ook sponsort morse code golfer: Daan Huizing, tennisser: Jesse Huta Galung en bike polo via  het team met de beste bike polospelers van ons land. morse code polo shirts zijn te koop bij ruim vijftig exclusieve fashion winkels in Nederland en ook bij Golf & Country Travel

Voor meer morse code info: www.morsecodeclothing.com

 

Morse Code Clothing

Korte mouw polo shirt € 84,95
Lange mouw polo shirt € 99,95

Korte mouw 

Polo in Pique kwaliteit zijn te verkrijgen in vele kleuren terug te vinden op de site van Morse Code Clothing.

Naar keuze Pique of Jersey-stretch en kleur

Maat is beschikbaar van S-M-L-XL-XXL

Lange mouw

Lange mouw in de jersey-stretch kwaliteit zijn op dit moment te verkrijgen in prachtige kobalt blauwe kleur naast donker grijs, zwart en wit.

Naar keuze Pique of Jersey-stretch en bovengenoemde kleur

Maat is beschikbaar van S-M-L-XL-XXL
Geen verzendkosten voor bestellingen in de maand november & december