Land & Golf Hotel**** Stromberg – Rijnland-Palts

3-daags Golfarrangement € 585,- p.p.
4 uur reistijd vanaf Utrecht

De Eiffel is een van de populairste vakantiegebieden van Duitsland en niet voor niets, hier komt u geheel tot rust! Het uitgestrekte heuvellandschap wordt afgewisseld met pittoreske valleien, enorme bossen en uitgestrekte natuurgebieden. De golfbanen in dit gebied zijn vanwege hun fantastische ligging & spectaculaire uitzichten een must om te spelen. Deze bestemming is ideaal voor een combinatie reis met een locatie in Oostenrijk of een kort golfarrangement dicht bij huis! Op slechts 25 minuten van Koblenz en twee uur van Venlo ligt het schilderachtige plaatsje Stromberg tussen de romantische midden-Rijn en de Moezel met haar burchten en kastelen.

Hotel

Gewoon een heerlijk comfortabel en luxe hotel, rustig gelegen, direct aan de golfbaan Stromberg. Duitse gastvrijheid op hoog niveau biedt dit hotel alles waar u naar verlangt voor een lekker golfarrangement niet ver van huis. Een hotelbar voor een koud biertje, of vlei u naast de openhaard. Een beautycentrum met vrij gebruik van binnenzwembad met zonneterras, whirlpool, saunalandschap, fitness, schoonheidssalon met uitgebreide behandelingen, massage, solarium, fietsenverhuur en terras. Dineren kunt u in de prima restaurants met uitstekende buffetten of a la carte! De kamers zijn ruim, en naast alle faciliteiten hangt er in elke kamer een badjas voor de gasten klaar.

Golfbanen

Golfbaan Stromberg – Schindeldorf
Dit is een hooggelegen bosbaan die rondom het hotel slingert, de glooiende fairways lopen door een bosgebied & worden afgewisseld door brede, vrij glooiende fairways. De golfclub ligt op loopafstand van het hotel en heeft een driving range, puttinggreen, golfschool, een proshop en een clubhuis. De baan is goed te lopen!

Golf Club Rheinhessen – 27 holes

Deze technische baan ligt schitterend in de natuur op een plateau, hoog boven de wijngaarden met fascinerende uitzichten. De baan is open en licht glooiend, een buggy is niet noodzakelijk. De greens worden strategisch bewaakt door grote bunkers en bij enkele holes komt water in het spel. Golfers krijgen alles wat ze maar wensen: een mooie omgeving, rust en een golfbaan van goede kwaliteit. Grote driving range en andere oefenfaciliteiten zijn aanwezig.

Golfclub Nahetal – 18 holes

Deze baan gaat harmonieus op in de natuur en slingert door een prachtige bosrijke omgeving. Deze licht glooiende baan dient met veel tactiek en precisie gespeeld te worden door de deels smalle fairways en vele bomen. Het biedt een uitdagende en afwisselende, maar eerlijke ronde golf. Een gezellig clubhuis is aanwezig. Andere baan in de omgeving is Golfclub am Donnersberg..

Meer informatie?

  golf & Country arrangement 

       4-daags Golf Safari € 585,- p.p.

       Inclusief:

       - Bij aankomst een fles mineraalwater in de kamer
       - 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer “Komfort”
       - 3 x ontbijtbuffet
       - 3 x 3-gangen diner of als buffet (exclusief wijnen & water)
       - Vrij gebruik van zwembad & saunafaciliteiten
       - 3 x 18-holes greenfees op Stromberg – Rheinhessen & Nahetal

       De arrangementsprijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer Komfort.


       Golflessen Hotel Stromberg biedt een Golfacademie, en is om die reden uitermate geschikt
       voor het volgen van een aantal golflessen ook voor gezinnen!  

       Reserveringskosten

       Eenmalig € 35,- per factuur

recensie van 'Land & Golf Hotel**** Stromberg – Rijnland-Palts'

T. Kuntz

Dag Marlies

Wat attent!
Golf Hotel Stromberg is zeer goed met name behulpzaamheid hotelstaf, ook kamer verzorgd en ruim.
Ontbijt luxueus, door ober op attent gemaakt dat een broodje meenemen wel de bedoeling is en krijg je doosjes voor aangeboden en drank(soft) in mini bar is included, avondeten goed.
Oefen/inspeel mogelijkheden rond hotel keurig verzorgd.
Banen leuk om te spelen ,voor beiden!
Wel totaal overboekt alle 3 dagen, bij elke slag 10, à 15 minuten wachten dus rondje is ruim 5 uur.
Groetjes Ton

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hr. F. de Maeyer

Beste Marlies
Het was een zeer geslaagde vakantie.
Het Golfhotel Stromberg was super : vriendelijke mensen, het eten was uitstekend en een
zalige welness. Ondanks dat het hotel vol was had ge nooit het gevoel van een drukte.
De golf terreinen waren wondermooi en zeer veel variatie. Ook heel goed ontvangen
in de club housen en altijd behulpzaam en heel gewoon. Het weer was daarenboven
ook uitstekend.
Conclusie: een top geslaagde golfvakantie en een herhaling waard.
Zeker een aanrader.

Groeten

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------