Hotel Saint Jean de Wimereux*** Wimereux – Cote d’Opale

3-daags Golfarrangement vanaf € 395,- p.p.
3 uur rijden vanaf de Randstad

Gelegen in het gezellige stadje Wimereux ligt op nog geen 3 uur rijden van de randstad dit leuke, typisch Frans hotel voor een golfarrangement dicht bij huis!

Omgeven door de vele prachtige golfbanen ligt op steenworp afstand rijden de prachtige linksbaan Golf de Wimereux. De uitdagende golfbanen van Golf le Touquet, Hardelot en Dunkerque liggen op 20 minuten rijden en als dit nog niet genoeg is reserveren wij graag uw starttijd op St. Omer of Belles Dunes.

Hotel Saint Jean de Wimereux ligt midden in het centrum en op loopafstand van die typische franse lokale restaurants, waar je tegen niet al te hoge prijzen prima kunt dineren. De 24 kamers zijn modern en allemaal verschillend ingericht en voorzien van een eigen kleur! De sat TV, airco, telefoon en wireless internet bieden naast de volledige badkamer modern comfort. Ontbijten doet u in het eigentijdse ontbijtrestaurant, de bar of lobby biedt u de gelegenheid om bij de haard een drankje te gebruiken en voor de gasten is een hotelsauna beschikbaar.

TIP: Resaurant La Matelote in Boulogne sur Mer voor gastronomische diners met een Michelin Ster; wij reserveren graag uw tafel!

Golf

Golf de Wimereux ligt op slechts 10 minuten rijden van Hotel St. Jean. Het is een zeer uitdagende links baan met uitzicht op zee en bunkers ontstaan in de 2e wereldoorlog.
Saint-Omer Golf Club (27-holes) biedt elke golfer voldoende uitdaging. Het parcours heeft lichtglooiende fairways met afwisselend prachtige boompartijen, de 18-holes is een ware uitdaging terwijl de 9-holes net iets toegankelijk is voor de gemiddelde golfer.
Duinkerken, prachtig onderhouden baan afwisselend parkland dan weer licht glooiende fairways met een open karakter, een genot om te spelen.
Le Touquet is gelegen in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving, tussen duinen en bossen en behoort tot één van de mooiste van Europa. Sinds 1904 draagt hij in grote mate bij tot de uitstraling van deze prachtige badstad aan de Opaalkust.
Le Touquet kent 3 lussen de baan La Mer (18 holes), typisch britse links in 1931 ontworpen door de bekende architekt Harry Colt is geklasseerd bij de 100 beste banen van Europa.
La Forêt (18 holes) werd getekend middenin de schitterende dennebossen van Le Touquet. Kalm en rustgevend, uit de wind, vinden spelers van alle niveaus hier plezier en ontspanning.

Meer Informatie?

  golf & country arrangement 

        3-daags Golfarrangement € 395,- p.p.

        Inclusief:

        - 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer met faciliteiten
        - 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
        - 2 greenfees Wimereux & St.Omer of Le Touquet

        Meerdere combinaties van de verschillende golfbanen mogelijk, vraag naar de juiste reissom

        Optioneel

        Toeslag 1-persoonskamer € 45,- p.p.p.n.

        Maatarrangement

        Het arrangement is naar wens aan te passen of te combineren met een andere locatie uit
        het programma van Golf & Country Travel!

        Reserveringskosten

        Eenmalig € 35,- per factuur 

Recensie van 'Hotel Saint Jean de Wimereux*** Wimereux – Cote d’Opale'

-