Landgoed Hotel de Roode Koper***** Leuvenem - in het Hart van Nederland!

3-daags Culinair Golfarrangement € 575, - p.p.
1 uur reistijd vanaf Utrecht

Landgoed de Roode Koper ligt in Leuvene, diep in de Veluwse bossen. Door goede en snelle verbindingswegen vanuit de Randstad en alle omliggende provincies is dit de ideale locatie in Centraal Nederland. Daarnaast ligt het nog geen 20 minuten rijden van één van de mooiste Golfbanen die Nederland kent ‘het Rijk van Nunspeet’ 

Kies voor een culinair weekend samen met uw geliefde, tijdens een avondvullend diner proeft u chef’s verfijnde gerechten en bijbehorende wijnen!
Maar ook voor gezelschappen die houden van culinaire avonturen in combinatie met geweldig golf op de 27-holes golfbaan van Nunspeet is dit een ideale locatie.
Het terras biedt een schitterend uitzicht op de tuinen van het landgoed, maar ook na het golfen gezellig lounge bij de open haard is puur genot.
Tevens biedt Landgoed Hotel de Roode koper een tennisbaan, een verwarm buitenzwembad (geopend tot 1 november) en er zijn fietsen te huur.
Relais & Chateaux Hotel biedt rust, privacy en een warm & persoonlijk ontvangst!

Kamers

Er zijn verschillende type kamers, geen enkele is gelijk. Wel zijn alle kamers voorzien van alle comfort met een volledige badkamer, comfortable zithoek, gebruik van Wifi, elke kamer heeft een Nespresso apparaat en handgemaakte boxspring bedden! Ons arrangement wordt aangeboden in een Comfort Kamer, uiteraard zijn er tevens kamers de Luxe & Grande Luxe te boeken.

Golfbaan

Golfbaan het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe.
Dankzij de ligging van mooie vijvers, rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen met speelse doorkijkjes vindt u hier bijzondere vergezichten en een sfeervolle 27-holes bosbaan.
Verhoogde afslagplaatsen geven mooie vergezichten! De zandgrond en het geavanceerde beregeningssysteem plus zorgvuldig baanonderhoud zorgen ervoor dat de baan in alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.

Meer informatie?

  Golf & Country arrangement 

        3-daags Culinair Golfarrangement

        Reissom € 575, - p.p.

         Inclusief:

        - 2 overnachtingen in een Comfort Kamer met faciliteiten 
        - 2 x uitgebreid ontbijt
        - 2 x 4-gangen diner (exclusief drankjes)
        - 1 x 18-holes greenfee Rijk van Nunspeet  
        - 1 x  18-holes greenfee Links Valley 

        Optioneel

        1-persoonskamer toeslag op aanvraag

        Reserveringkosten

        Eenmalig € 35, - per factuur

Recensie van 'Landgoed Hotel de Roode Koper***** Leuvenem' 

-