Hotel Blooming**** Bergen aan Zee

3-daags Golfarrangement vanaf € 350, - p.p.
1,5 uur reistijd vanaf Utrecht

Blooming daagt uit tot bloei te komen!
Blooming hotel telt elf hectare eigen duingebied en kunstenaarsdorp Bergen ligt op steenworp afstand. Daarmee is dit hotel in de duinen – 1 van de leukste hotels van Nederland.Hotel Blooming gelegen vlakbij de kust biedt alle comfort om te genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf in Bergen. Bij Blooming hotel komt iedereen tot bloei, blooming inspireert, creëert, prikkelt en ontspant! De kamers zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is, bijvoorbeeld gratis wifi, of een bed met Coco-Mat matras gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen.

Ga je voor uitzicht over de vijver of kijk je liever naar de Schoorlse duinen? Wil je een terras of een balkon? Slaap je graag in een extra groot of lang bed of is een bedstede voor de kinderen gewenst? Alles kan.Zelfs een privé spa behoort tot de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie of uitje!

De golfbanen

Golfbaan Sluispolder is een markante 18-holes golfbaan, gelegen achter de duinenrij tussen Bergen en Alkmaar. Door de ligging, vlak bij de kust, is de factor wind een constant gegeven.Lange par-4 en par-5 holes en bepaald niet eenvoudige par-3 holes maken deze golfbaan tot een uitdaging voor elke golfspeler. Het is een baan met vele waterpartijen, golfbaan het Sluisje, ligt ca. 5 km van Hotel Blooming.
Golfbaan Dirkshorn is uitgeroepen tot beste Golfbaan van Noord-Holland in 2011!

Deze uitdagende relatief jonge (2008) 18-holes baan ligt op nog geen 20 minuten rijden van Bergen. Wat vooral opvalt is de openheid van de baan, het lijkt wel alsof je op een links course speelt! De aangelegde waterpartijen zijn nodig om het terrein goed bespeelbaar te houden en voor de natuurlijke ontwikkeling om de flora & fauna zo optimaal mogelijk te laten gedijen..

Meer informatie

    Golf & Country arrangement

            3-daags Golfarrangement € 350, - p.p.

            Inclusief:

            - 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer met faciliteiten
            - 2 x ontbijtbuffet
            - 1 x 3-gangen diner
            - 1 greenfee m.k.u. Golfbaan het Sluisje of Golfbaan Dirkshorn

            De arrangementsprijzen zijn per persoon, op basis van een tweepersoonskamer.
            Toeristenbelasting dient u ter plaatse te voldoen

            Optioneel

            De toeslag voor een 1-persoonskamer of suite  op aanvraag
            Extra 18-holes greenfee v.a. € 65, - p.p.

            Reserveringskosten

            Eenmalig € 35, -  per factuur

recensie van 'Hotel Blooming**** Bergen aan Zee'

-