Gutshof Uttlau**** - Bad Griesbach - Beieren

4-daags Golfarrangement vanaf € 475,- p.p. 
8,5 uur reistijd vanaf Utrecht

WELKOM BIJ EUROPA'S GROOTSTE GOLFRESORT!

Het Quellness Golf Resort in Beieren is het grootste golfresort van Europa. 10 afwisselende golfbanen, 3 luxe golfhotels en 3 idyllische landhuizen maken van uw golfvakantie een unieke ervaring. Vijf keer 18 holes drie keer 9 holes en twee keer 6-holes samen 129 holes tot een totaal van tien golfbanen met een totale oppervlakte van 476 hectare typisch Beierse platteland. Het golfresort Bad Griesbach presenteert zich als een echte geluksbestemming voor ambitieuze golfers. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden, voor elke golfer of reisgezelschap voor groepen of koppels veel of weinig golfen - Golf & Country Travel is gespecialiseerd in het organiseren van maatarrangementen!

Het Golf Resort Bad Griesbach en de grootste golfacademie van Europa resulteren in Europa's nummer 1 golfparadijs De Golfodrom met 210 - gedeeltelijk  verwarmde - afslagplaatsen, een green voor binnen en buiten, een PGA premium golfschool, meer dan 20 golfbanen voor alle vaardigheidsniveaus en Leeftijdsgroepen, tevens is er een grote shop waar alle equipement aanwezig is.

Golfbanen

St. Wolfgang Golf Uttlau - 18 holes championship Course - heuvelachtig, uitdagend, panoramische vergezichten
Golfbaan Brunnwies - 18 holes ontworpen door Bernhard Langer - glooiend - prachtige vergezichten 
Porsche Golf Course - 18 holes eveneens ontworpen door Bernhard Langer - vlak - Rott rivier - vele bomen
Beckenbauer Golf Course - 18 holes een 3e baan van Bernhard Langer - vele waterpartijen - zeer uitdagend 
Lederbach - 18 holes - zeer heuvelachtig - brede fairways 

Bad Griesbach

Een klein dorp met een kerk en landhuis, idyllisch ingebed in een landschap met glooiende heuvels, velden, fruitbomen, vijvers en vooral de witblauwe lucht op zonnige dagen - degenen die een typisch Beierse sfeer waarderen, zullen enthousiast zijn over de golfbaan St. Wolfgang in Uttlau . De Duitse golfbaanarchitect Kurt Rossknecht mocht ook 18 holes tekenen in dit Beierse ansichtkaartlandschap.

Volgens zijn ontwerpspecificaties werd een baan gecreëerd die harmonieus in het terrein paste, uitdagend maar altijd speelbaar was voor golfers van alle niveaus. De loop van de baan leidt in twee 9-holes lussen over een bergkam, stijgende fairways met af en toe hellingen, verhoogde greens en tees in de vallei worden afgewisseld met vlakkere fairways op de vlakte, waar slagen over waterhindernissen op royaal gedimensioneerde, golvende greens onder de knie moeten worden. .

Naast de sportieve uitdaging van enkele uitstekende golf holes, maakt de St. Wolfgang golfbaan in Uttlau ook indruk met zijn prachtige uitzichten: het dorp Uttlau met het landhuis, een liefdevol gerenoveerde, meer dan 400 jaar oude vierzijdige binnenplaats, die waarschijnlijk de mooiste in het binnenland is, blijft constant in het zicht. 19e Hole “Bavaria inbegrepen.

Deze bestemming is goed te combineren met andere locaties in Duitsland zoals Hotel Stromberg, of onderweg naar Italie of Oostenrijk. Ook hiervoor maken wij graag een reis op maat!

Meer Informatie?

  Golf & Country arrangement 

       Reissom v.a. € 475, - p.p.

        Inclusief:

        - 3 nachten in een 2-persoonskamer 
        - 3 x ontbijt
        - 1 x greenfee Uttlau
        - 1 x greenfee Brunwies
        - 1 x greenfee Lederbach 

        Wij adviseren voor elke baan een buggy te reserveren! 

        Reserveringskosten

        Eenmalig € 35, - per factuur

recensie van 'Gutshof Uttlau**** - Bad Griesbach - Beieren'

-