Gräflicher Park**** Bad Driburg – Noordrijn-Westfalen

3-daags Golfarrangement € 475,- p.p.
3,5 uur reistijd vanaf Utrecht
 
Gräflicher Park Hotel & Spa is verkozen tot de 3e beste Spa van Europa, en is gelegen in het Teutoburger Woud, op nog geen 3,5 uur rijden vanaf Utrecht in het gemoedelijke Bad Driburg. De 135 prachtige kamers zijn ondergebracht in het slot welke dateert uit de 17e Eeuw. Dineren kunt u in de 2 restaurant’s, ook biedt het mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten waarmee het hotel zich uitstekend leent voor business events.

Gräflicher Park Hotel & Spa is omsloten door een schitterend 60 ha landgoed, Golf Course Bad Driburg ligt op 2 slagen afstand van het hotel, het betreft een 18-holes Championship parkbaan waar zowel de geoefende- als de hogere handicap speler optimaal kan genieten. Leuk detail is dat u hier kunt kiezen om met een golfscooter het parcours te spelen. Naast het spelen op Bad Driburger Golfcourse zijn er meer golfbanen in de omgeving wij adviseren u graag!.

Meer informatie?

  golf & Country arrangement 

       3-daags Golfarrangement € 475,- p.p.

       Inclusief:

       - 2 nachten verblijf in 2-persoonskamer ‘comfort’ met faciliteiten
       - 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
       - 2 x 3-gangen diner
       - 2 x Greenfees: 1 x Bad Driburger Golf & 1 x Golfclub Paderborner Land
       - Vrij gebruik van oefenfaciliteiten
       - Vrij gebruik van Spa & Wellness area met binnenbad, sauna & fitness room
       - Vrij gebruik van Wifi in de kamer

       Optioneel

       Halfpension omvat 3-gangen diner in Restaurant Pferdestall of Caspars.
       Kamer Superior: Toeslag € 35,- p.p.p.n.
       Extra greenfee vanaf € 65,- p.p. (weekend) € 60,- (weekdagen)
       Het is toegestaan 1 hond mee te nemen € 20,- per nacht.

       Maatarrangement

       Bovenstaand arrangement is op maat aan te passen, langer of korter verblijf, meer of minder golf?
       Of een zakelijk evenement?
       Wij maken graag een voorstel op maat!

       Reserveringskosten

       Eenmalig € 35,- per factuur

recensie van 'Gräflicher Park**** Bad Driburg – Noordrijn-Westfalen'

L.Laan

Beste Marlies,

Bij deze mijn reactie op het arrangement.
Graflicher Park is een prachtig hotel, goede kamer en uitstekende spa faciliteiten, waar we ruimschoots gebruik van hebben gemaakt. Jammer dat ze qua massage mogelijkheden volgeboekt waren, want mijn stijve nek van het naturen van de 250m drives van mijn zoon had wel een behandeling kunnen gebruiken.
Qua eten was het ontbijt buffet zeer goed, 5 sterren waardig. Te vergelijken met de klasse van tophotels in het verre oosten en de VS. Kok maakt eitje naar keuze en er zijn zowel 5 als 7 minuten eitjes beschikbaar. Dat was ik nog niet eerder tegengekomen. De Pferdestal vonden wij iets minder en in Caspers hebben wij niet gedineerd.
In het centrum van Bad Driburg twee maal bij een Argentijns steakhouse La Estancia gegeten. De Chateau Briant was top en een echte aanrader. Zeker in combinatie met een fles Rioja reserva!
Golf: Paderborner Land, een fraaie en mooi onderhouden baan met snelle zachte greens. De baan is niet bijzonder moeilijk en volledig vlak, wat verrassend is voor die omgeving.
Bad Driburg is veel uitdagender maar van dezelfde hoge kwaliteit en onderhouds niveau als Paderborn. Veel hoogteverschillen, maar wel te lopen, en goede doglegs en strategische water en boom partijen. Deze hadden we wel twee keer willen lopen nadat we de eerste keer alle verrassingen hadden ontdekt en of ondervonden 
Burggolf Wijchen is ook een interessante baan met veel afwisseling en het gebruikelijke goede niveau dat de meeste burggolf banen hebben. Vanwege de extreme hitte gisteren (36 gr) waren we zo verstandig om een buggy te huren, anders hadden we, zeker ik, de 19e hole niet gehaald. 

Kortom we hebben het weer uitstekend naar onze zin gehad.

Bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Louis Laan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C. Hink

Beste Marlies,

Wij hebben heerlijk genoten tijdens ons verblijf in het Gräflicher park in Bad Driburg. Een heel erg mooi hotel in een prachtige omgeving! Ook de golfbaan was erg mooi.

Bedankt!

Hartelijke gr. Michel en Claudia Hink

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

F. Gommers

Marlies,

Het golfarrangement naar Duitsland was helemaal top. Hotel Graflicher Parkt was klasse. Goede service en het eten was uitstekend. De gastvrijheid op beide banen was top. Niet zo eerder meegemaakt. De tweede baan Lippischer Golf vond ik het mooist. Dank voor je goede organisatie. We hebben genoten. 

Met vriendelijke groet,

Frank Gommers

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------