Landgoed Lauswolt***** Beemsterzwaag - Friesland

3-daags Golfarrangement vanaf € 420,- p.p.
1,5 uur reistijd vanaf Utrecht

Culinair en cultureel golfen! Met het Golf Arrangement geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten op hoog niveau. Gedurende de eerste dag is er alle gelegenheid voor een bezoek aan de Wellness, een boswandeling of een duik in het zwembad. ’s Avonds geniet u van een driegangendiner in het Michelin Sterren restaurant de Heeren van Harinxma. Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. Daarna kunt u uw swing perfectioneren op de prachtige, uitdagende 18-holesbaan van Golf & Country Club Lauswolt.

Golfbaan

Al vanaf de eerste hole weet u wat u te wachten staat. De intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway is een voorbode voor een geweldig rondje golf. De vier par 4ʼs die langer zijn dan 400 meter vanaf de heren backtees zijn een zeldzaamheid in binnen- en buitenland. Alleen longhitters zullen hier een par maken, de meeste mensen kunnen blij zijn met een bogey. De totale lengte van de baan is maar liefst 6.146 meter.

Ook in de baan merkt u hoe bijzonder Landgoed Lauswolt is. Hier herontdekt u de ware luxe van een ronde golf waar u geen enkel verkeersgeluid hoort. Hier hoort u slechts andere spelers en het geluid van de weldadige natuur

Het golfarrangement is zo samengesteld dat u naast de greenfee voor de 18-holes golfbaan kunt genieten van alles wat hotel Lauswolt te bieden heeft.

Meer Informatie?

  Golf & country arrangement 

       Reissom v.a. €  420, - p.p.

       Inclusief:

      -  Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood
      -  2 overnachtingen in een 2-persoonskamer type Comfort 
      - 1 x 3-gangen diner in restaurant de Heeren van Harinxma 
      - 1 x 3-gangen diner in Bistro Nijeholt
      - 2 x uitgebreid Champagne ontbijt
      - 2 x 18-holes greenfee GC Lauswolt
      - Vrij gebruik van Spa & Wellness 
      - Gebruik van Fietsen  

       Reserveringskosten

       Eenmalig € 35, - per factuur

recensie van 'Landgoed Lauswolt***** Beemsterzwaag - Friesland'

-