Hotel Kasteel Daelenbroeck**** Herkenbosch

3-daags Golfarrangement € 310,- p.p.
2 uur reistijd vanaf Utrecht

In de prachtige natuur van Midden Limburg, op de grondvesten van een 14e-eeuwse kasteelterrein is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. Op nog geen 5 minuten ligt Golfbaan Herkenbosch, welke gerekend kan worden tot de TOP-10 banen van Nederland.

Hotel

Geniet van de vredige ambiance van het kasteelterrein, als gast logeert u in de kasteelhoeve op 50 meter gelegen van de oude Voorburcht. Alle hektiek valt van de schouders als je plaatsneemt op het terras bij de kamers, deze kijken uit op de Voorburcht of de binnenplaats, een oase van rust. De suites zijn uitgerust met een woongedeelte op de begane grond, de slaapkamer en badkamer bereikt u via een trap op de eerste etage. In alle kamers is gratis draadloos internet beschikbaar. De gerechten op het menu van het specialiteitenrestaurant worden bereidt met de beste seizoensproducten, op zonnige dagen is het ook mogelijk om te lunchen of dineren op het vlonderterras.

Golfbaan Herkenbosch

Golfbaan Herkenbosch is voor iedere speler een “golfers delight”, de golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze TOP baan goed in elkaar overgegaan, veel rododendrons en narcissen geven in het voorjaar prachtige kleur aan de baan. De lange par 5-holes, doglegs, van hoog naar laag spelende par 3-holes, blinde slagen, waterpartijen, bos en open ruimte maken Herkenbosch een Challenge baan. Vanuit het clubhuis, met een schitterend terras & sfeervol restaurant met een uitstekende kaart, heeft men een prachtig uitzicht over de baan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country arrangement

3-daags Golfarrangement € 310,- p.p.

Inclusief:

  • 2 nachten verblijf in een luxe 2-persoonskamer (suite) met faciliteiten
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 2 greenfees op Golfbaan Herkenbosch
  • 2 x 3-gangen diner

Weekend toeslag & Feestdagen Inclusief Greenfee Herkenbosch € 20,- p.p. (2 greenfees)