Hotel Crossmoor**** Weert

2-daags Golfarrangement vanaf € 185,- p.p.
1,5 uur reistijd vanaf Utrecht

Terug van weggeweest, volledig gerenoveerd en helemaal van NU hebben wij Hotel Crossmoor opnieuw opgenomen in ons programma! Hotel Crossmoor is gelegen aan de gelijknamige en één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het hotel is een heerlijke plaats om te verblijven, middenin een uniek natuurgebied met zowel bossen, water als weilanden.

Hotel

De veertien comfortabele, ruime hotelkamers beschikken over een bad, toilet en douche met uitzicht over het natuurgebied en de golfbaan. Een aantal kamers hebben een balkon. En natuurlijk zijn ook alle zakelijke faciliteiten zoals wifi aanwezig.

Gastronomie

In het lichte, eigentijds ingerichte restaurant heeft u de keuze uit diverse gerechten uit de Vlaamse en Franse keuken. Door de regelmatig wisselende kaart met dagverse producten krijgt u steeds opnieuw verrassende culinaire gerechten voorgeschoteld. Iedere keer weet de keukenbrigade u weer aangenaam te verrassen. Combineer dit met de Limburgse vriendelijkheid en u zult hier genieten van een heerlijke gastronomische avond.

Golfbaan

De Championship Course Crossmoor is een golfbaan die alles heeft, veel waterhindernissen, maar ook een grote verscheidenheid aan loof- en naaldbomen. Deze 18 holes baan heeft een natuurlijke begrenzing aan de Tungelroyse beek en de Laurabossen, een uniek natuurgebied zonder drukte of verkeerslawaai. De rust die u op Crossmoor vindt is uniek in Nederland. Behalve veel bomen en waterhindernissen zijn er ook een aantal holes met hoogteverschillen wat deze baan echt tot een fantastische belevenis maakt. Maak dit arrangement UNIEK door naast het spelen op Crossmoor ook een greenfee te boeken op Golfbaan Herkenbosch, wij nemen dit graag op in het arrangement op maat!.

2 recensies van “Hotel Crossmoor**** Weert”

 1. I. de Cock

  Wij hebben er zeker en vast van genoten!het was echt een super locatie met heel lekker eten en een fantastisch uitzicht om iets te drinken.
  De verrassing is heel leuk uitgevallen,ook de golfles was een meevaller.
  Nogmaals bedankt voor je hulp!

  30 augustus 2016
 2. F. Brand

  Goedemiddag Marlies,

  Via dit mailtje wil ik je hartelijk danken voor het regelen van ons verblijf in Crossmoor, wat een prachtige baan. Wij hebben genoten, prima hotel, heerlijk gegeten. Wij zijn in de watten gelegd door het personeel, zeker om nog eens naar toe te gaan.

  Nogmaals dank.

  1 juni 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country arrangement

2-daags Golfarrangement € 185,- p.p.

Inclusief:

 • 1 nacht verblijf in een luxe 2-persoonskamer met faciliteiten
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • 3-gangen diner (exclusief drankjes)
 • 1 greenfee Championship Course Crossmoor

N.B. Geen weekendtoeslag van toepassing op bovenstaand arrangement.

3-daags Golfarrangement € 355, – p.p.
Incl. 2 nachten – 2 x ontbijt, 2 x diners, & 2 greenfees

Optioneel
Uitbreiding Greenfee Herkenbosch € 65,-  p.p.
Het arrangement is ook met een extra nacht te verlengen!
Vraag naar dit arrangement 0229-840888.