Golf Resort & Welness La Pievaccia**** Montecatini Terme

5-daags Golfarrangement vanaf € 820,- p.p.


La Pievaccia ligt net even buiten het mondaine Montecatini Terme in een exclusieve omgeving van de Toscaanse heuvels. Dit rustieke resort ligt direct aan Montecatini Golf. Deze voormalige oude villa is stijlvol gerestaureerd en heeft slechts 9 comfortabele kamers met uitzicht over Montecatini Golf. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van een volledige badkamer, airco, minibar, TV, telefoon en kluis. Bij het geriefelijke zwembad is het na een 18-holes heerlijk relaxen. U kunt uw verblijf uitstekend combineren met een bezoek aan de steden Florence & Pisa, beide slechts 35 km hier vandaan. Tevens kunt u ook een dagje relaxen in een van de vele kuurbaden in Montecatini.

Montecatini Golf

Montecatini golfclub is een 18-holes golfbaan welke gedrapeerd lijkt te zijn in haar natuurlijke omgeving. Glooiende fairways worden doorkruist door beekjes, bosjes en meertjes. De vele doglegs lopen schuin en de kleine, snelle greens vragen veel accuratesse.
Pavoniere golfclub ligt op ca. 30 km van la Pievaccia en is een uitdagende baan voor hoge handicappers. Het ontwerp is gemaakt door Arnold Palmer. Deze baan heeft grote greens en strategisch geplaatste hindernissen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

5-daags Golfarrangement vanaf € 820,- p.p.

Inclusief

  • Welkomstcocktail bij aankomst
  • 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer met faciliteiten
  • 4 x ontbijt
  • 3 greenfees Montecatini Golf

Dit arrangement is eveneens te verlengen naar 8-daags verblijf, de prijs hiervoor is op aanvraag.

Vliegreis & autohuur
Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte voor vliegtickets naar Pisa of Florence inclusief autohuur, categorie naar keuze.