Castlerosse Hotel & Golfclub*** Killarney-Kerry

4-daags Golfarrangement vanaf € 525,- p.p.

Golf

Met een keuze uit meer dan 11 golfbanen, waarvan Waterville en Ballybunion tot de top behoren, mag ook een Ring of Kerry of Dooks niet ontbreken op uw keuzelijst! Onderstaand een korte omschrijving van de meest interessante golfbanen.

Waterville Golf Links: Schitterend gelegen tussen de kust en de bergen. Elke club in uw tas zult u gebruiken op deze prachtige linksbaan welke tot de langste van Ierland behoort. Afstand tot Castlerosse hotel ca. 5 kwartier
Ballybunion Old Course & Cashen Cours: Voor liefhebbers van Links banen bijna een must! Deze banen behoren tot de top van de wereld, echter zijn niet eenvoudig te spelen. Minimale hcp 24/36. Afstand tot Castlerosse hotel ca. 1 uur.
Ring of Kerry Golf & Country Club: Zeer uitdagende Parkland baan, met prachtige vergezichten over Kenmare Bay en vele spectaculaire holes. Afstand tot Castlerosse ca.1 uur.

Dooks Golf Club

Een heerlijke linksbaan met zandduinen en glooiende fairways, prachtig panorama op Dingle Bay, prettige en gastvrije ambiance. Afstand tot Castlerosse hotel ca. 35 minuten.
Killarney Golf & Fishing Club: 3 x 18 holes behoren tot de top en al vele internationale toernooien zijn op deze baan gespeeld. Het uitzicht op het meer en bergen maken deze baan grandioos. Gelegen op slechts 5 minuten van het Castlerosse hotel.
Beaufort Golf Club: Ligging temidden van een traditionele Ierse omgeving met 200 jaar oude bomen en Ierland hoogste berg een prachtige parklandbaan. Afstand ca. 15 minuten van het Castlerosse hotel.

Ligging

De ligging van Castlerosse Hotel & Suites aan het meer met prachtige uitzichten over de bergen en slechts 2 km van het centrum van het gezellige Killarney maken dit hotel erg populair. Maar uiteraard special bij golfers omdat naast het Castlerosse Hotel & Suites de 3 topbanen van Killarney Golf & Fishing Club is gelegen. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle faciliteiten incl. TV, telefoon en gelegenheid om koffie & thee te maken. Het hotel is verder voorzien van een restaurant, een bar, Mulligan’s Traditional pub en een binnenzwembad met o.a. jacuzzi, turks bad en sauna..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

4-daags shortbreak vanaf € 525,- p.p.

Reissom                   Prijs
tot 30 apr & okt            € 525,- p.p.
mei – sep                     € 555,- p.p.

Inclusief

  • 4-daags autohuur Kat. A of Privé Transfer
  • 3 nachten 2 persoonskamer met faciliteiten
  • 3 x ontbijt
  • 3 greenfees op Killeen, Mahony’s Point & Lackabane

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis naar Cork
AerLingus vliegt vanuit Nederland en Brussel rechtstreeks naar Cork.
Wij verzorgen graag een vliegreis op maat en bieden het voordeligste tarief!

Extra
Vervoer van golftas & bagage zijn niet inbegrepen in de ticketprijs als u vliegt met AerLingus.
Aer Lingus € 100,- per retour voor de golftas
Daarnaast berekent AerLingus € 15, – p.p. administratiekosten

Dit maatarrangement is naar wens te verlengen, wij berekenen graag uw reissom!