Chateau La Cheneviere**** Port en Bessin

6-daags Golfarrangement vanaf € 795,- p.p.


Een geweldige combinatie tussen golf, cultuur, geschiedenis en typische Franse mondaine stadjes zoals Deauville en Honfleur. Een golfvakantie met een verblijf in Chateau la Cheneviere biedt u een hoeveelheid aan mogelijkheden. Speel golf op de prachtige en uitnodigende baan van Omaha Beach Golf Club met een militair gedenkteken en een echte bunker naast de green van de 6e hole. U kunt de golfbaan van Omaha Beach reeds zien vanuit de tuinen van la Cheneviere. Andere golfbanen zoals: New Golf de Deauville, Golf de Cabourg le Home en Golf de Saint Gatien liggen op ongeveer een uurtje rijden, echter zijn een werkelijke traktatie in combinatie met een bezoek aan de Parijse strandplaats Deauville en het artistieke plaatsje Honfleur. Wij boeken graag uw gewenste starttijden om zo veel mogelijk uit uw vakantie te kunnen halen.

Dichtbij de stad Bayeux met zijn fameuze tappijt en de historische stranden van Normandie ligt Chateau la Cheneviere in een oase van rust. Het ligt op ongeveer 2 kilometer van het haventje van Port-en-Bessin, wat bekend staat om zijn Coquilles Saint Jacques. Het 18e eeuwse gebouw ligt in een tuin van oude bomen, uitgestrekte gazons en diverse rozenperken uit vroeger tijden.

Ondanks de waardigheid van een Chateau, ademt la Cheneviere een intieme en informele sfeer uit. Er heerst een aangename rust en een zeer ontspannen sfeer binnen de muren van de 2 hectare grote tuin temidden van een 12 hectare groot park. Even weg van de hectiek, daar zorgt Chateau la Cheneviere voor. De warmte en de charme van een Normandisch landhuis. In totaal zijn er 29 kamers die verdeeld zijn over het Chateau (15 kamers) en de 2 bijgebouwen, La Forge (7 kamers) en La Commanderie (7 kamers, waarvan 2 junior suites).

Als u een kamer wenst, verblijf dan ergens anders, maar als u karakter wilt, verblijf dan in la Cheneviere. Het karakter van Normandie in combinatie met luxe, historische waarde, een hoeveelheid aan bezienswaardigheden en prachtige golfbanen. Een golfvakantie om nooit te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

6-daags Golfarrangement € 795,- p.p.
In de maanden april t/m september € 950, – p.p.

Inclusief

  • 5 overnachtingen
  • 5 x ontbijt
  • 3 x greenfees op de volgende golfbanen:
  • Omaha Beach – La Mer
  • Omaha Beach – Le Manoir

Alle arrangementen kunnen op maat aangepast worden!

Specialiteit
Waardig kasteel, Engelse invloed, luxe, historisch regio (D-Day), gastronomisch restaurant.

Excursies
Zeilen; Zeevissen; Paardrijden; Paragliding
Spa behandelingen; Aromatherapie; Massage; Manicure
D-Day tours; Tapijt van Bayeux; Seminars