Golfhotel Rheinhessen*** St.Johann bei Mainz

3-daags Golfarrangement vanaf € 355,- p.p.
4 uur reistijd vanaf Utrecht

Dit kleinschalige hotel is idyllisch gelegen op een plateau hoog boven de wijngaarden, direct aan de golfbaan en op ca. 15 km van de levendige plaats Bad Kreuznach. De karakteristieke wijndorpjes met hun rode daken en de uitgestrekte wijngaarden bieden fraaie vergezichten. Het hotel ligt aan een romantische en historische binnenplaats met terras waar ook het clubhuis gevestigd is. De kamers zijn modern ingericht, met afwisselend uitzicht op de binnenplaats of wijnvelden en de golfbaan! Het hotel beschikt over een goed (panoramisch) restaurant, 18-holes golfbaan + 9-holes baan gelegen naast het hotel. Bijzonder leuk aan een verblijf in dit hotel zijn de mogelijkheid om uw diner afwisselen in een Wijnboerderij dan wel nabij gelegen streekrestaurant te gebruiken.

Golf

Golf Club Rheinhessen – 27 holes
Deze technische baan ligt schitterend in de natuur op een plateau, hoog boven de wijngaarden met fascinerende uitzichten. De baan is open en licht glooiend, een buggy is niet noodzakelijk. De greens worden strategisch bewaakt door grote bunkers en bij enkele holes komt water in het spel. Golfers krijgen alles wat ze maar wensen: een mooie omgeving, rust en een golfbaan van goede kwaliteit. Grote driving range en andere oefenfaciliteiten zijn aanwezig.

Golfclub Nahetal – 18 holes

Deze baan gaat harmonieus op in de natuur en slingert door een prachtige bosrijke omgeving. Deze licht glooiende baan dient met veel tactiek en precisie gespeeld te worden door de deels smalle fairways en vele bomen.
Het biedt een uitdagende en afwisselende, maar eerlijke ronde golf. Een gezellig clubhuis is aanwezig. Andere TOP baan in de omgeving is Golfclub am Donnersberg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

3-daags Golfarrangement vanaf € 355,- p.p.

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer met faciliteiten
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x diner in een typisch Landgasthof
  • 1 x diner in Metzlers im Golfclub
  • 1 greenfee Golfclub Rheinhessen
  • 1 greenfee Golfclub Nahetal

Optioneel
Toeslag arrangement verblijf 1-pers.kmr € 40,-  p.p.p.n.
Verlenging € 75, – p.p.p.n. incl. ontbijt

Diner-in Wijnboerderij
Ter afwisseling is het mogelijk een typische Rheinhessisches Winservesper diner te gebruiken bij een naast gelegen wijnboerderij (vanaf 6 personen). Via de wijngaarden vanuit Hotel Rheinhessen bereikt u binnen een paar minuten deze sfeervolle locatie. Hier wordt u alles verteld over wijnmaken en krijgt u een traditioneel diner aangeboden. Retour naar het hotel wordt al naar gelang uw wensen per auto geregeld of u kunt terug lopen.
De kosten hiervoor bedragen € 30,- p.p. extra!

Graag attenderen wij u erop dat het arrangement naar wens is in te vullen en op maat is aan te passen.