Hôtel Chez Charles**** – Lumio – Corsica

4-daags arrangement vanaf € 375, – p.p.

Ontdek de natuur van La Balagne

Op één van onze reizen op Corsica vonden we het Hôtel Chez Charles nabij Calvi in het kleine Lumio. Wat een uitzicht heb je hier! Het hotel, gelegen aan de weg tussen Ile Rousse en Calvi, is prachtig aangekleed en heeft moderne kamers. Bij het (buiten het seizoen) verwarmde zwembad met bijhorende bar is het heerlijk vertoeven. Bovendien vertelde andere gasten ons al snel over de heerlijke gerechten !

Bijzondere aandacht voor details… en lekker eten!

De gepassioneerde Joseph Fondacci nodigen U graag uit in hun etablissement om van daaruit één van Corsica’s mooiste bestemmingen te ontdekken, namelijk La Balagne. 

De filosofie van het hotel berust op oprechte en warme gastvrijheid, op bijzondere aandacht voor details en op een gastronomie doordrongen van eenvoud, die onlangs met een ster in de Michelin Gids bekroond werd.

Heerlijk verfijnd hotel met goede service

“Chez Charles” is een uiterst verfijnd hotel, dit is terug te zien in zowel de architectuur, als de decoratie, het personeel en de service. Het hotel is een charmant juweel met een perfecte balans tussen traditie en moderniteit. La Balagne biedt U ongekende mogelijkheiden, omdat alles rondom uitzonderlijk is. Een helder licht, ongerepte natuur, zachte kleuren, een culinaire identiteit en een authentieke bevolking en natuurlijk mogen we de prachtige stranden niet vergeten.

Kamers

De kamers zijn voorzien van klimaatregeling en geluidsisolatie. Er is de mogelijheid om er bij de eerste zonnestralen in alle rust van het ontbijt te genieten, of indien gewenst, plaats te nemen op het terras, met een onvergetelijk zicht op de Baai van Calvi.

Alle kamers op een rij:

Alle kamers zijn voorzien van telefoon, satelliet-tv, kluis, WIFI, minibar, badkamer met bad of douche, toilet. Er zijn 4 verschillende kamertypes in Hotel Chez Charles in Lumio: 

• Superieur 
• Privilège 
• Deluxe Bergzicht 
• Deluxe Zeezicht

Dit arrangement is goed te combineren met de andere hotels uit ons programma!

Golf & Country Travel Arrangement

4-daags arrangement vanaf € 375, – p.p.

Vraag naar de juiste reissom!

Vliegreis
Het arrangement is exclusief vliegreis, vluchten naar/van Corsica worden aangeboden op donderdag en zondag door Transavia en dagelijks door KLM/AF vanuit Nederland.
In de zomer met Air Corsica vanaf Luik.

Boot
Het is ook mogelijk met Corsica Ferries te reizen vanuit Toulon of Nice, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
https://nl.corsicaferries.com