1

Hôtel Genovese**** Bonifacio

4-daags Golfarrangement vanaf € 500,- p.p.

Bonifacio is een ‘must-see’ op Corsica. Je kunt niet op Corsica geweest zijn en dan niet door de smalle straatjes en steegjes van Bonifacio gewandeld hebben. Of van het fantastische uitzicht genoten hebben bij de natuurlijke fjord haven. Bekijk ook het uitzicht op Sardinie dat je aan de zeekant van Bonifacio kunt zien liggen!

– 3 nachten
– 3 x ontbijt
– 4 dagen autohuur
– 1 x Golf de Sperone

2

Hôtel Santateresa*** – Bonifacio – Corsica

4-daags Golfarrangement vanaf € 500,- p.p.

Dit liefelijke hotel is gebouwd in een woning van het einde van de 19e eeuw en ligt op een bijzondere plek in de citadel in het stadje Bonifacio op het uiterste zuidelijke puntje van eiland Corsica. Vanaf deze plek heeft u een prachtig uitzicht op de blauwe zee rondom Corsica en op de smalle zeestraat tussen Corsica en Sardinië en kan uw golfvakantie op Corsica beginnen! 

– 3 nachten
– 3 x ontbijt
– 4 dagen autohuur
– 1 greenfee

3

Hôtel Chez Charles**** – Lumio – Corsica

4-daags arrangement vanaf € 375, - p.p.

Op één van onze reizen op Corsica vonden we het Hôtel Chez Charles nabij Calvi in het kleine Lumio. Wat een uitzicht heb je hier! Het hotel, gelegen aan de weg tussen Ile Rousse en Calvi, is prachtig aangekleed en heeft moderne kamers en is prima te combineren met een golfvakantie naar Corsica.

– 3 nachten
– 3 x ontbijt

4

Hôtel Demeure les Mouettes**** – Ajaccio – Corsica‏

4-daags arrangement vanaf € 450, - p.p.    

Dit typisch Corsicaanse huis dateert uit 1880 dat in die tijd gebruikt werd door een Corsicaanse familie als zomerhuis. In 1930 is het omgebouwd tot een Auberge waar o.a. the-dansant werd georganiseerd een verblijfplaats aan zee. Ook deze locatie is bij uitstek heerlijk te combineren voor een golfreis naar Corsica!

– 3 nachten
– 3 x ontbijt