Martin’s Brussel EU **** Brussel

3-daags Golfarrangement vanaf € 330,- p.p.
2 uur reistijd vanaf Utrecht

Ideale locatie als u graag overdag wilt genieten van een ronde Golf en ’s avonds het nachtleven van Brussel wilt ontdekken! Genieten van de gezelligheid & het bruisende Brussel in combinatie met golfen op meer dan 12 golfbanen in de omgeving dat is wat een golfarrangement naar Martins Central Park biedt! Dit hotel ligt op steenworpafstand van de Grote Markt, het is afwisselend trendy & klassiek ingericht. Naast de modern uitgeruste kamers met airco, telefoon, flatscreen sat.tv, gratis WIFI, koffie- en theefaciliteiten (supplement) minibar, kluisje en badjassen en een uitgebreide badkamer met haardroger, toilet, bad of douche en luxe verzorgingsproducten is het hotel voorzien van restaurant, lobby, bar, tuin en fitness. Het hotel beschikt over een ondergrondse parking (supplement). In het weekend kunt u gratis parkeren in de omgeving.

Golf

Geniet van een onberispelijk georganiseerd golfverblijf, dankzij de Waals-Brabant Golf Pass. Deze exclusieve Pass geeft u de gelegenheid om een keuze te maken uit 11 golfclubs rondom Brussel.

  • Golf La Bruyère, Golf Rigenée, Golf de Pierpont liggen op ca. 30 minuten rijden van het hotel. Onder de altijd wisselende hemel van de Brabantse vlakten bieden alle drie de golfbanen elke golfer alle mogelijkheden. De ogenschijnlijk gemakkelijk parcours hebben heel wat verborgen moeilijkheden en vergen een goede speltechniek.
  • Golf de l Empereur, de weldadige stilte van dit stukje ongerepte natuur is een ware verademing. Parklandbaan
  • Golf Club 7 Fontaines, afwisslende baan, Le Chateau is vrij open en vlakt terwijl La Foret glooiend in een bosrijke omgeving.
  • Golf de la Tournette, biedt 2 boeiende uitdagingen: American ligt gedeeltelijk in het bos en heeft lange fairways en grote greens. l Anglais is vrij open, korte roughs en diepe potbunkers. Het sfeervolle clubhuis maakt het golfplezier hier compleet.
  • Golf de la Bawette, beboste valleien worden afgewisseld door waterpartijen en riviertjes.
  • Golf du Bercuit, door Robert Trent Jones Sr ontworpen en biedt de speler een spectaculair spel met vele hoogteverschillen.
  • Golf club d’Hulencourt, brede, vlakke fairways met grote bunkers en meertjes met prachtige greens.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

3-daags weekend Golfarrangement vanaf € 330,- p.p.

Inclusief

  • 2 overnachtingen van vrijdag t/m zondag in een tweepersoonskamer met faciliteiten
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x greenfees naar keuze op Golf de la Bruyere, de Pierpont, de Rigenee, de l Empereur, Louvain la Neuve en la Bawette

Extra
City tax € 3,60 p.p.p.n.
Parkeren € 25, – per 24 uur

Speciale aanbieding 2019
4=3 in de periode 14/7 – 18/8

Toeslag Optioneel
Toeslag Golf Club de 7 Fontaines € 20,- p.p.
Toeslag golfbanen Golf de Bercuit of Golf Club d’Hulencourt € 25,- p.p.
Toeslag golfbaan Royal Waterloo Le Lion € 40,- p.p. & La Marache € 55,- p.p.
Toeslag 1-pers.kamer € 40 ,- p.p.

Gedurende feestdagen waaronder Pasen & Hemelvaart zijn de weekend greenfee tarieven van toepassing.
Een toeslag afhankelijk van de keuze van de golfbaan moet worden doorberekend.