Hotel des Comtes*** Centrum Durbuy

3-daags Golfarrangement vanaf € 310,- p.p.
3 uur reistijd vanaf Utrecht

Hôtel des Comtes is een gemoedelijk easy hotelletje gevestigd in het voormalige stadhuis van Durbuy! Het is gelegen in het centrum op loopafstand van de vele restaurants, en op nog geen 3 km ligt de uitdagende Golf de Durbuy.

In 2003 kocht de familie Roque da Silva het gebouw en liet het verbouwen tot een hotel. Het telt nu 12 kamers, waarvan 4 suites allen voorzien van een ruime badkamer, TV, telefoon & internet. Hotel des Comtes is met zijn tuin grenzend aan de rivier een apotheose op het levenswerk van de familie Roque da Silva, uw auto parkeert u heel gemakkelijk op de eigen prive-parking.

De golfbanen

Golf de Durbuy ligt op ongeveer 5 minuten van het hotel, het is een glooiende 18 holes baan die in een prachtig boslandschap ligt. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9 holes baan.

Golfclub Five Nations is een prachtige baan, een oude kasteelhoeve fungeert als clubhuis. Ook hier is het terrein heuvelachtig waardoor er prachtige vergezichten ontstaan, enige behendigheid is noodzakelijk en een buggy is aan te raden.

Golf de Rougemont is aangelegd op een heuvelvlank van de Maasvallei op slechts 15 minuten rijden van Namen en Dinant. De holes bieden een uitzonderlijk uitzicht op het panorama van de diepe Maasbedding, welke geflankeerd wordt door heuvels en bossen. Het parcours volgt de natuurlijke glooiing van het terrein en is tegelijk sportief door de hellingen! Het clubhuis is een typisch kasteeltje uit de omgeving van Namen en is een warme haven van ontspanning na een ronde golf!

Iets verder gelegen vindt u dan nog International Gomzé Golfclub en Royal Golf Club de Sart Tilman, kortom een keuze uit meer dan 7 prachtige golfbanen..

Een recensie van “Hotel des Comtes*** Centrum Durbuy”

 1. Anoniem

  Hi Marlies,
  Het was fijn!
  Hotel des Comtes vonden we erg leuk. Mooie suite, mooie locatie, super aardig personeel. Enig minpuntje: slechte koffie bij het ontbijt;-)

  Durbuy zelf is erg toeristisch, maar dat wisten we vantevoren… gelukkig was het er nu relatief rustig.

  Golfbaan Durbuy prachtig, maar de topper voor ons was Five Nations. Wat ruiger, en een aantal erg originele holes. Het clubhuis daar wordt verbouwd en is nu gesitueerd in bouwketen. Maar dat voldeed prima. De buggy’s en de driving range waren wat minder van kwaliteit dan die in Durbuy, maar evengoed vonden we Five Nations dus leuker.
  Jouw tip om buggy’s te huren was een goede! Waren we enorm blij mee!!! Hadden het niet graag gelopen allemaal, hahahahaha.

  Ook voor mij als beginner waren de banen goed te behappen, ook al zouden ze technisch lastig zijn. Veel geleerd!

  Na ons verblijf in Durbuy hebben we nog wat natuur en cultuur bezocht om onze trip wat veelzijdiger te maken.

  Kortom: zéér de moeite waard geweest en nogmaals hartelijk dank voor de organisatie ervan!
  Voor herhaling vatbaar, wat mij betreft.

  Hartelijke groet,

  2 mei 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Arrangement

3-daags Golfarrangement vanaf € 310,- p.p.

Inclusief

 • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer met faciliteiten
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 2 x 18-holes greenfees op Golf de Durbuy & Five Nations

Toeslag Suite € 20,- p.p.p.n
Een Suite is tevens te gebruiken als 3-persoonskamer prijs op aanvraag!

Toeslag greenfees
Weekendtoeslag greenfee Golf de Durbuy & Five Nations of Golf de Rougemont € 10, –  per ronde.