Carnoustie Golf Hotel & Spa**** Carnoustie

4-daags shortbreak vanaf € 690, – p.p.  

Carnoustie Golf

In Carnoustie Country wordt al ruim 450 jaar gegolfd, met meer dan 34 golfbanen kunnen golfers die op zoek zijn naar avontuur & uitdaging hun hart ophalen!
Alle ingrediënten voor deze uitdagingen zijn terug te vinden in de links courses, de authentieke parkland banen en de prachtige heide banen!
Van Angus & Perthshire tot de ruige Schotse East Coast binnen een straal van 1 uur rijden zijn minder bekende & bekende golfbanen als St. Andrews – Kingsbarns – Gleneagles goed te bereiken.
Met zo’n enorme Golfgeschiedenis is het niet verwonderlijk dat Carnoustie Golf in 2018 voor de 8e keer host is van “The Open”
Naast golfen is er zoveel meer te doen, maak van uw trip een combinatie van Golf & Cultuur en bezoek Dundee, Unesco’s 1e city van Schotland.
Combineer dit met de prachtige countryside, of bezoek de kilometers lange stranden voor een wandeling, windsurfen, zeilen, zwemmen of vissen het kan er allemaal!

Carnoustie is via de luchthavens Dundee, Edinburgh, Glascow & Aberdeen binnen 45 minuten goed te bereiken.

Hotel

Carnoustie Hotel telt 81 en suite kamers & 10 Junior Suites, alle kamers zijn modern en voorzien van TV – uitgebreide badkamer & faciliteiten, 24 uur roomservice. Daarnaast is er een vrije toegang tot wifi voor elke gast.

Faciliteiten

Het hotel telt verschillende restaurant’s, bars – een bistro – Spa met zwembad & sauna faciliteiten.
Carnoustie Golf Hotel is uitermate geschikt voor Events!

Meer Informatie?

Golf & country Arrangement 

 4-daags Shortbreak v.a.  € 690,- p.p.
 

Inclusief:

- 4-daags autohuur kat.B 4-deurs All Incl.
 - 3 overnachtingen in een twee persoonskamer
- 3 x uitgebreid full scottish breakfast
- 3 x greenfees; Championship – Burnside & Buddon

 Laagseizoen voordelige tarieven, vraag hiernaar!

Toeslag

1-pers.Kamer op aanvraag 

Extra

Extra greenfees op overige golfbanen in de omgeving zoals Kingsbarn, Gleneagles, Carnoustie                 maar ook minder bekende golfbanen tegen zeer aantrekkelijke greenfee tarieven.Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Schotland!

Vliegreis

Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis naar Edinburgh.
Afhankelijk van de luchthaven wordt er rechtstreeks gevlogen vanaf Amsterdam, Brussel of                      Dusseldorf. Wij verzorgen graag een vliegreis op maa

In verband met koersfluctuaties tussen de Britse Pond en Euro behouden wij ons het voor om             Koerstoeslagen te berekenen. Informeer dus altijd bij ons naar de meest recente prijzen.

Reserveringkosten

Eenmalig € 35, - per factuur

Recensie van 'Carnoustie Golf Hotel & Spa**** Carnoustie'

-