Groeps- & Incentive Reizen


Groeps- & Incentive Reizen

We hebben we het over een incentive indien de reis een zakelijk karakter heeft.
Een incentive zorgt voornamelijk voor betere resultaten en gemotiveerde mensen, ongeacht of dit nu uw medewerkers zijn, klanten of uw relaties zijn.

GEEF WAARDERING & BELOON!
De belangrijkste reden om een incentive te plannen is motivatie, een incentive is per slot van rekening vooral een beloning.
Maar een incentive moet ook perfect in elkaar zitten, en daar komt heel wat planning bij kijken. Het organiseren van deze reizen vraagt een hoge mate van creativiteit en organisatietalent.
Wij hebben een zeer ruime ervaring binnen het vakgebied. Een persoonlijke en professionele aanpak, geheel verzorgde originele programma’s, uitgebreide service en een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding garanderen een succes!
Een groeps- of een incentive reis bieden wij aan op al onze bestemmingen uit het programma, maar ook buiten ons programma om maken wij graag een voorstel op maat.

Waar kan Golf & Country Travel u bij helpen?
Bij het omzetten van uw ideeën in daden helpt Golf & Country Travel u graag. Wij organiseren toonaangevende evenementen en reizen naar vele landen en bestemmingen, die de deelnemers een onvergetelijke ervaring opleveren. Wij zoeken samen met u naar een persoonlijke invulling waarbij een ronde Golf maar ook Golfclinic de boventoon voert echter nog steeds met ruimte voor uw plannen en ideeën. Het eindresultaat is altijd een geslaagde combinatie van persoonlijke wensen en onze ruime expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golf & Country Travel

Contactgegevens
Golf & Country Travel
Slapershaven 10
1621 BK  Hoorn NH
Nederland

Internet: www.golfandcountrytravel.nl
Email: info@golfandcountrytravel.nl

Tel.nr.: (+31) 0229 – 840888
Mobiel: (+31) 06 – 14592148

KvK Alkmaar: 370.93.575
BTW: NL173375996B01
IBAN: NL58 RABO 0354.1617.25

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag 09.30 uur – 17.00 uur
Buiten kantoortijden alleen bereikbaar voor noodgevallen op mobielnummer: 00-31-6-14592148 vanuit het buitenland.